Sklep arsenal army
Moderatorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
-
Asbiest
- Zarejestrowany użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Sklep arsenal army
Rosyjski sklep, w którym ich siły często się doposażają. W ramach odcięcia się kacapów od internetu, nie spodziewałem się, że w ogóle będzie dostępny. Strona była offline, serwer w ogóle odrzucał możliwość połączenia (ban na polskie IP). Gdzieś tam jednak karta była i robiąc porządek w przeglądarce odkryłem ze zdziwieniem, że wczytało się. Nie wiem czy to jakaś zmiana, czy fakt, że łączę się przez zagraniczny serwer (niemiecki). W każdym razie uważam to za interesujące, że po bodajże dwóch latach nagle znowu witryna działa.
Azbest 3 Twierdze
- teku

- Reactions:
- Tematy: 20
- Kontakt:
Re: Sklep arsenal army
Też ich widzę. Ciekawe skąd ci bandyci mają towary handlowe? Pewnie kradzione....
.177, .22, .223, .25, 7.62×25, 7.62x39, 7,62×51, 7,62x63, .32ACP, 9x18, 9x19, .44, 12/70, i.... była statyka jest IPSC 
-
Jarowit

- Reactions:
- Tematy: 4
Re: Sklep arsenal army
E tam, zaraz kradzione. Mają jeszcze własny przemysł i przyjaciół w Chinach, Korei, Niemczech, ...
Ciekawe co z tym banem. Odblokowali tak przez pomyłkę, czy żeby ułatwić swoim trollom mieszanie?
Wszak za niecałe półtora roku wybory u nas.
Ciekawe co z tym banem. Odblokowali tak przez pomyłkę, czy żeby ułatwić swoim trollom mieszanie?
Wszak za niecałe półtora roku wybory u nas.