W końcu był weekend.
Ciekawe, czy pamiętają na co się umawiali
Co do zawodów wyjazdowych ... przeważnie w ... jeden samochód .... pisz do markoz 'a. Jedyny co jeździ.
Adam.S
|
|
Strzelanko?Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Strzelanko?Nie dziw się.
W końcu był weekend. Ciekawe, czy pamiętają na co się umawiali Co do zawodów wyjazdowych ... przeważnie w ... jeden samochód .... pisz do markoz 'a. Jedyny co jeździ. Adam.S
Re: Strzelanko?aaaaa...o W-wawkę chodziło !!!!
To ja old
Re: Strzelanko?Tak przeleciałem po terminach i zawodów nie widać, ale te interesujące http://forum-bron.pl/viewtopic.php?f=15 ... d#p1757607.
To ja old
Re: Strzelanko?Chetny. Przydalby sie trening z prawdziwego zdarzenia, swoich dotow jeszcze nie ogarnalem.
PR45 +H90, Vantage 4-12x40
Re: Strzelanko?Ale chwalisz się .... czy skarżysz Myślałem o Mistrzostwach Polski (Gdynia Kolibki) ... ale jest problem z bazą noclegową (znaczy jest, ale daleko od zawodów). Chyba,że jest chętny do jeżdzenia. Bo ja tam mam zasady ... po pijaku nie jadę. Adam.S
Re: Strzelanko?Ja tam moge nie pic, ale na MP troche obciach jechac z moim sprzetem...
Re: Strzelanko?Drodzy palacze, zajrzyjcie na post Adama sprzed strony lub dwoch, jezeli chcecie, zeby nikt nas stad w koncu nie pogonil.
Re: Strzelanko?Witam. Czasem podpalamse podczas
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 marca 2018, 16:05 przez Adek85, łącznie zmieniany 2 razy.
Crosman 1377
Dan wesson 6 AA s400f
Re: Strzelanko?Taaaka pogoda, a bylo nas raptem dwoch.
Cos drgnelo ze strzelnica na Weglowej. Zobaczcie chociazby fanpage GROTu na fb. Juz szykuja dokumentacje, wykonawca wybrany. PR45 +H90, Vantage 4-12x40
Re: Strzelanko?Mój karabinek poleciał do serwisu na ostateczne czary i będę go miał pewnie do środy. W nadchodzący weekend bardzo chętnie przerobię paczkę exacta
Re: Strzelanko?Porzuconą, nasiąkniętą wodą rękawicę ... przygarnąłem.
Tak jakoś smutno na mnie patrzyła Wyrzuciłem z niej kolonię mrówek (ciekawe, czy królową też) i suszę w cieniu na balkonie (myślę, że za miesiąc wyschnie Jakby właściciel chciał ją jednak z powrotem ... to zapraszam. Adam.S |
|