Sorry za OT ale nie daje mi to spokoju odkąd tylko przeczytalem :D
Ale co ja? Przez moje ręce się żaden morini (na handel) nie przewijał ja Cie tylko do remontu dziwnych, czeskich konstrukcji wykorzystywałem, chyba
|
pistol match... mała sonda dostępnych opcjiModeratorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderator match
Re: pistol match... mała sonda dostępnych opcjiSorry za OT ale nie daje mi to spokoju odkąd tylko przeczytalem :D Ale co ja? Przez moje ręce się żaden morini (na handel) nie przewijał ja Cie tylko do remontu dziwnych, czeskich konstrukcji wykorzystywałem, chyba FWB 700 Alu, Anschutz 54 Supermatch, Iż 46, Hammerli 280 i wiele, wiele więcej
Może i nie mam wybitnego talentu, ale dzięki ciężkiej pracy i tak jtem w czołówce
Re: pistol match... mała sonda dostępnych opcjiMasz rację... pomyliłem się chyba...
To było gdzieś z 12-13 lat temu... Wtedy byłem całkiem świeży na forum i w ogóle mało kogo znałem i kojarzyłem... Pamiętam tylko, że pistolety były już u któregoś Kolegi w Polsce i przesyłka była dzięki temu szybsza. No ktokolwiek to wtedy był to dzięki mu, temu Kolegu! P amietam też, że coś tam nie bardzo znając się na rzeczy pyskowałem, że Morini niesprawny i wyjaśnił mi grzecznie i kulturalnie, że nie ma o co dymu robić bo wszystko jest OK. A tutaj jeszcze post z fotkami tego egzemplarza zachował się:LINK Strzelam... bo lubię.
|
|