Sorry za OT ale nie daje mi to spokoju odkąd tylko przeczytalem :D
Ale co ja? Przez moje ręce się żaden morini (na handel) nie przewijał
|
pistol match... mała sonda dostępnych opcjiModeratorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderator match
Re: pistol match... mała sonda dostępnych opcjiSorry za OT ale nie daje mi to spokoju odkąd tylko przeczytalem :D Ale co ja? Przez moje ręce się żaden morini (na handel) nie przewijał FWB 700 Alu, Anschutz 54 Supermatch, Iż 46, Hammerli 280 i wiele, wiele więcej
![]() Może i nie mam wybitnego talentu, ale dzięki ciężkiej pracy i tak jtem w czołówce ![]()
Re: pistol match... mała sonda dostępnych opcjiMasz rację... pomyliłem się chyba...
![]() To było gdzieś z 12-13 lat temu... Wtedy byłem całkiem świeży na forum i w ogóle mało kogo znałem i kojarzyłem... Pamiętam tylko, że pistolety były już u któregoś Kolegi w Polsce i przesyłka była dzięki temu szybsza. No ktokolwiek to wtedy był to dzięki mu, temu Kolegu! P amietam też, że coś tam nie bardzo znając się na rzeczy pyskowałem, że Morini niesprawny i wyjaśnił mi grzecznie i kulturalnie, że nie ma o co dymu robić bo wszystko jest OK. ![]() ![]() A tutaj jeszcze post z fotkami tego egzemplarza zachował się:LINK Strzelam... bo lubię.
![]() |
|