No i mamy grupę Tomaszowską . Ostatnie niedzielne strzelanie przebiegło jak zwykle ,w miłej przyjacielskiej atmosferze .Dołączyli do nas nowi koledzy .Szczególnie cieszy widok bardzo młodych ludków Rozwaga z jaką się zachowują na strzelnicy jest godna dorosłych .A to skupienie na twarzach tych młodych adeptów i ten szacunek dla broni to normalnie serce rośnie .Pozdrawiam wszystkich i tych stałych bywalców i tych nowych kolegów a w szczególności tych dwóch młodzianów .Niestety zdjęcia z telefonu nie nadają się do zamieszczenia. Następnym razem wezmę aparat.
chcę wrócić do dawnego hobby .....i tyle :kukaracza:
Najmłodszy adept wrócił zmarznięty ale mega zadowolony, mimo rozczarowania brakiem wyników na tarczy.
Tata pocieszał chociaż jego wyniki nie były lepsze, ale i tak zadowolony bo wracał z praktycznymi wskazówkami od Szeryfa
Pozdrawiamy.
Włodek damy radę .Ja dzisiaj cały dzień byłem z rodziną na strzelnicy w Żorach ,ale za tydzień mam nadzieję że mi się uda być w Tomaszowie .Jak by ktoś potrzebował napęd do naszych zabawek to na ,,PW"
Witaj Szeryfie ! Miło wiedzieć, że żyjesz i masz się dobrze Niestety moja obecność w niedzielę / i nie tylko tą / jest wątpliwa Na szczęście sezon się dopiero zaczyna.
Pozdrowienia dla całej grupy z Tomaszowa
chcę wrócić do dawnego hobby .....i tyle :kukaracza: