|
Treningi na KolibkachModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Treningi na KolibkachFantastyczny dzień i jeszcze lepsze towarzystwo!!!! Panowie z SG 3Miasto wielkie podziękowania za możliwość spędzenia czasu z Wami. Januszu, tak jak wspomniałem wcześniej, gość też musi zachować umiar, bo gospodarz musi się czuć pewnie na własnym terenie
![]() ![]() ![]()
Re: Treningi na KolibkachBardo sympatyczne strzelanie w dobrym towarzystwie
![]() Serdeczne podziękowania dla ustawiaczy za fajny tor, następnym razem będę szybciej, żeby pomóc ustawiać :D
Re: Treningi na KolibkachDzięki za fajne strzelanie.
Podaję wyniki: 1. Fraxinus 52/60 (podstawowe/suma z dodatkowymi) - dogrywka 2. Photomaker 55/60 - dogrywka 3. box 51/58 4. Mimut 48/56 5. Rek 49/55 6. Spinner 45/51 7. Majecha 42/48 8. Pitus 43/47 9. Slowroots 37/42 10. Xkaos 31/36
Re: Treningi na KolibkachA my dzisiaj buszowaliśmy w Kolibkach. Było HFT, FT i NoGun but Smoking
![]() ![]() Dominowały Walthery!!! Trochę zimno się robi - trzeba szybko wykorzystać brak opadów.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2017, 19:28 przez Spinner, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.plinkingtargets.pl
Dum spiro spero.
Re: Treningi na KolibkachWitam dzięki za fajne zawody. Będziemy częściej się widzieć
![]() ![]() Walther lg300xt Steyr lp1 Walther lgu master by Dębowy+ delta tyt. 4-16x42, FWB 300s by Senio, IŻ M46,AA 400s+delta Żony
![]()
Re: Treningi na KolibkachTam, gdzie byly grudniowe zawody?
Re: Treningi na KolibkachTomek, wysłałem Ci PW, może jeszcze nie widać go w skrzynce odbiorczej. Miały miejsce ustalenia z gospodarzem terenu, które jesteśmy zobowiązani respektować.
Re: Treningi na KolibkachTedy zapytam, kto tam w lasku AP może "legalnie" strzelać (do własnych trenażerów) ?
Re: Treningi na KolibkachWysłałem Ci następne PW ze szczegółami. Jeśli miałbyś dalsze pytania proszę odpowiedz tam, gdzie życzysz sobie kontynuować wątek (PW lub tu).
|
|