Strzelnica na Węglowej
Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Tematy: 33
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Strzelnica na Węglowej
W tym miesiącu kończy się nam umowa wynajmu hali, związku z tym że przez 2 miesiące nie będziemy mogli korzystać przez ich imprezy proszę o zabranie wszystkich własnych rzeczy pozostawionych na hali bo nie ma możliwości przechowania
Dopiero w Październiku będziemy mogli ponownie korzystać z hali.
Dopiero w Październiku będziemy mogli ponownie korzystać z hali.
-
- Tematy: 0
-
- Tematy: 20
[quote="watom"
Ja bym już teraz podpisywał nową umowę na najem hali aby nikt inny nam miejscówki nie zajął.[/quote]
Tomek - tak. Ale niech może oni to zaproponują bo może być taniej. Nie, że my chcemy i nalegamy. Umówmy się, że mamy strzelnicę w terenie. Jak chcą to 100zł/mc. A jak nie to żwirownia.
Może jutro zadzwonię do nich...
Ja bym już teraz podpisywał nową umowę na najem hali aby nikt inny nam miejscówki nie zajął.[/quote]
Tomek - tak. Ale niech może oni to zaproponują bo może być taniej. Nie, że my chcemy i nalegamy. Umówmy się, że mamy strzelnicę w terenie. Jak chcą to 100zł/mc. A jak nie to żwirownia.
Może jutro zadzwonię do nich...
Miałem już wszystkie wiatrówki
A w stodole Mitsubishi D1450 - malytraktor.pl
A w stodole Mitsubishi D1450 - malytraktor.pl
- Lolo
- Tematy: 2
Mam nieśmiałą propozycję, żeby im wspomnieć o możliwości strzelania z łuku na pięterku. Uszanowalibyśmy ich twórczy nieład. Nie dotykalibyśmy żadnych bezcennych obiektów artystycznych, a potrzebne byłoby tylko dojście do ściany i trochę przestrzeni 1m nad podłogą.
Pełna gnoju polska gleba,
czasem jednak sięga nieba.
czasem jednak sięga nieba.
-
- Tematy: 0
-
Rozmawiałem z Jędrzejem, są jak najbardziej na TAK.
Co do zniżek niestety ich nie będzie bo jak sam twierdzi co miesiąc zarabiają na nas 20zł a sprawa z toi tojem jest następująca: musielibyśmy sami wynajmować i płacić za wynajem.
Dopiero w sierpniu postaram się podpisać umowę, ale przed tym chciałbym już mieć komplet wszystkich chętnych do których podam dane do przelewu.
Co do zniżek niestety ich nie będzie bo jak sam twierdzi co miesiąc zarabiają na nas 20zł a sprawa z toi tojem jest następująca: musielibyśmy sami wynajmować i płacić za wynajem.
Dopiero w sierpniu postaram się podpisać umowę, ale przed tym chciałbym już mieć komplet wszystkich chętnych do których podam dane do przelewu.
-
-