Realistyczna replika wiatrowkowa
Moderatorzy: Jka, Moderatorzy wiatrówkowi
-
WietnamskiPablo
- Nowy użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
Realistyczna replika wiatrowkowa
Hej, szukam jak najbardziej realistycznej repliki tzn zalezy mi na systemie BlowBack, dzialajacych blokadach oraz blokowanie zamka po wystrzelaniu srutu.
-
telli
- Zarejestrowany użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 79
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Re: Realistyczna replika wiatrowkowa
Twinmaster competitor/Beeman P-17/CZ200S+magazynek+dłuższy kartusz/Artemis PP750/ Chinski kompresor pcp i sporo znalowych zabawek:Colt Combat Clasic/Swiss Arms SA1911.........
- Michaus
- Moderator globalny

- Reactions:
- Tematy: 73
- Grupa: Moderatorzy globalni
- zbisz41

- Reactions:
- Tematy: 37
Tego naprawdę jest multum ,wejdź na allegrogo i masz kilkaset ofert. Glock rozbieralne jak oryginał, cz , H&K i mnóstwo coltów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PCP+ Falcon 1-10x24 -*-FWB-150-*
"ten kto zajął ostatnie miejsce zawsze jest lepszy od tego, który nie brał udziału"
"ten kto zajął ostatnie miejsce zawsze jest lepszy od tego, który nie brał udziału"
-
Irek M

- Reactions:
- Tematy: 78
Polecam Luger 08, wspomniany colt 1911 czy nawet Beretta 92 z przełącznikiem na "ogień" auto. Zabawa extra. Nagant też jest super choć bez blow-back :-) :-) Natomiast P-38 Walter to jakby zabawka.
- lokomocja23

- Reactions:
- Tematy: 6
Polecam CZ SP-01 Shadow
Polecam bo kupiłem kilka replik różnych pistoletów które mają wszystko to o co pytasz.
Natomiast TYLKO w/w pistolet nie tylko wygląda jak trzeba, waży ile trzeba, ale PRZEDE WSZYSTKIM strzela bardzo celnie.
Na tyle celnie, że spokojnie możesz ćwiczyć strzelanie przygotowując się do egzaminu na pozwolenie na broń.
Mam również Glocka firmy Umarex .... wygląd, zachowanie i waga .. PIERWSZA KLASA , ale ... strzela wszędzie tylko nie do tarczy.
Polecam bo kupiłem kilka replik różnych pistoletów które mają wszystko to o co pytasz.
Natomiast TYLKO w/w pistolet nie tylko wygląda jak trzeba, waży ile trzeba, ale PRZEDE WSZYSTKIM strzela bardzo celnie.
Na tyle celnie, że spokojnie możesz ćwiczyć strzelanie przygotowując się do egzaminu na pozwolenie na broń.
Mam również Glocka firmy Umarex .... wygląd, zachowanie i waga .. PIERWSZA KLASA , ale ... strzela wszędzie tylko nie do tarczy.