częsci zamienne do Remington 1858 Uberti

Moderator: Moderatorzy CP

patersson
Zarejestrowany użytkownik
Zarejestrowany użytkownik
Reactions:
Tematy: 68
Grupa: Zarejestrowani użytkownicy

częsci zamienne do Remington 1858 Uberti

Post autor: patersson »

popychacz bebna i sprezyna glowna - popychacza nie ma u saguaro juz od kilku lat chyba pomijajac absurdalna cene tego kawałka metalu, a ostatnimi miesiacami znikneła nawet sprezyna glowna, nie jest/było mi to potrzebna na już, także szukałem tych czesci dwóch co kilka miesiecy, ale tego G nie ma w całej polsce, do pietty jeszcze coś tam gdzies mozna znaleźć, ale do uberti nie ma i ch**, dlaczego? saguaro mi nie odpisał dlaczego taki strasznie długi czas zero popychaczy, Uberti splajtował ? przecież sa dziesiatki innych podwykonawców, ze stanów teraz ku*** nawet srubki do broni nie sprowadzisz, dlaczego jest taka sytuacja? chyba ze o czymś nie wiem, przcież z takimi prostymi czesciami to powinno byc ze jak szukam po polsce to mi powinno dziesiatki wyników wyrzucić ze sklepami, czy ktos mi powie gdzie moge kupić te dwa cholerne kawałki metalu ??? jak ktoś chce to mam link do sklepu z Estonii (jest w EU ) i facet ma prywatny mały sklepik i wysyła za groszowe przesyłki po całej europie jak ktoś chce,
https://mustpuru.eu/en/shop/
ale ja wolałbym zeby tych czesci było pełno ale w polsce do jasnej cholery

Wróć do „Rusznikarnia - CP”