|
Historia Sylwetkowych rekordówModeratorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderator silhouette
Re: Historia Sylwetkowych rekordówNo to czas pobić rekord póki Darek pamięta gdzie trzyma tabliczkę ( ???
![]() ![]() KUJAWSKO-POMORSKA GRUPA STRZELECKA
Re: Historia Sylwetkowych rekordówW pistolecie jedynie Piotrowi - box555 udało się wywalczyć Mistrzostwo Polski dwa razy z rzędu. W karabinie jeszcze nikomu się to nie udało ![]() W pistolecie na MP były takie wyniki: 2020 = 31 pkt 2019 = 32 2018 = 35 2017 = 29 2016 = 25 2015 = 33 2014 = 32 2013 = 29 2012 = 30 ?
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2023, 20:47 przez Januszpelle, łącznie zmieniany 2 razy.
Było dobre HW 100, teraz będzie FTP 900.
Re: Historia Sylwetkowych rekordówDzięki Janusz za info. Ciekawe jak wyglądają rekordy na zawodach poza mistrzostwami Polski.
W Gdyni chyba strzelają najwięcej, bo Lublin chyba stracił swoją miejscówkę. Ja już w przyszłym tygodniu ogrodzę działkę i będę mógł wreszcie rozstawić na stałe dwa tory -do pistoletu i karabinka. Pozdrawiam. kolo65.
Re: Historia Sylwetkowych rekordówLublin przez pandemię ma w zawieszeniu pistoletową miejscówkę pod dachem. Z karabinem nie udało się wystartować z różnych przyczyn.
![]()
Re: Historia Sylwetkowych rekordówW 2012 - w pistolecie było 30.
http://www.plinkingtargets.pl
Dum spiro spero.
Re: Historia Sylwetkowych rekordówMinęło już 12 lat od założenia tego tematu przez Krzysztofa - Oryksa, więc przydałoby nieco temat odświeżyć.
Po uzgodnieniu z fundatorem nagrody - Oryksem, ustaliliśmy: W zawodach sylwetkowych składających się z więcej niż dwie serie po 20 strzałów, do obliczenia wyników o tą nagrodę, będą liczone dwie pierwsze serie. Dla przypomnienia wklejam fotkę ceramicznej statuetki, którą nie przerwanie dzierży Darek - Mały, z wynikiem 38/40 pkt :-) Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Było dobre HW 100, teraz będzie FTP 900.
Re: Historia Sylwetkowych rekordówMiło mi że po tylu latach ten pomysł jeszcze żyje.
"autor: oryks » 14 maja 2013, o 07:29 Tabliczka dotarła do rąk aktualnego sylwetkowego karabinowego rekordzisty - Darek "mały" 38 punktów. Teraz czekamy w czyje ręce ona pójdzie za 39 punktów. Ciekawe ile czasu to zajmie ? Postęp od 35 do 38 zajął jedynie rok." Przez 12 lat nikt nie zdją 39 zwierzaków ? Trenować, trenować ! Niedawno, po latach leżenia i dziurawienia papieru na 900m, spróbowałem wrócić do sylwetek ale w wersji boczny zapłon (figurki 2x większe ale odległości 40, 60,77, 100m). Jak mi idzie ? .... ![]() ![]() KUJAWSKO-POMORSKA GRUPA STRZELECKA
|
|