To dzisiaj masz "dzień dziecka". Człowiek się cieszy dwa razy przy takiej okazji. Raz jak kupuje samochód i jeszcze bardziej podobno jak go sprzeda

|
Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaModeratorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaTo dzisiaj masz "dzień dziecka". Człowiek się cieszy dwa razy przy takiej okazji. Raz jak kupuje samochód i jeszcze bardziej podobno jak go sprzeda ![]() ![]() 4.5 .44 .45 www.airgunservice.pl
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaWygląda spoko
![]() Zawsze nowe autko cieszy ![]() Pozdrawiam Darek
HK SFP9L, Sabatti Tactical Evo 6,5 Creedmoor + Vortex Viper
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaNie jestem fanem downsizingu, ale 1.0 Tce od Dacii/Renault jest w trasie mniej męczące niż wolnossące 1.6 tego samego producenta, tak samo zresztą jak wolnossące rzędowe czwórki od Toyoty, o których Senio był łaskaw wspomnieć na początku tego wątku. Po prostu - brak momentu i za wysokie obroty przy prędkościach autostradowych, czyli hałas.
Maciek
.62 i .69
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaKurcze, wczoraj widziałem bigstera na ulicy, pierwszy raz na żywca, i szczerze powiedziawszy, miałem nadzieją że będzie bardziej "Big"...Muszę w wolnej chwili podjechać do salonu, i obmacać. Rozumiem, że "cennikowiec", bo nie sądzę, że coś dało się urwać w tej marce, i jeszcze w nowym modelu. Z tym, że przy zakupie 4x4, ponoć już można Jetoura ubogiego wyrwać.... w cenie niewiele większej, od bigstera...
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaBigster wciąż nie jest przestronnym samochodem. Przymierzałem się.
Maciek
.62 i .69
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaAle jajca, Kacper na zdjeciu od tylu to zerzniety Subaru Forester wersja amerykanska.
![]() Zreszta obecnie to nie dojdziesz kto od kogo zrzyna. Jakby Dacia dala w tym aucie silnik benzyna 2.0 lub 2.5 l to w tej cenie byloby super I przyczepe moglby pociagnac, czy lodke bez problemu, zabraliby klientow VW, a tak jest to co jest: buda fajna ale silnika brakuje.... Takie moje subiektywne zdanie.... Guns have two enemies politicians and rust.
![]()
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaJa się ostatnio na autostradzie naciąłem
![]() Przede mną dość dziarsko pomyka biała buda , patrzę po światłach i kształcie Volvo jak nic. Dochodzę gościa a tu Dacia Logan ![]()
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaZrobiłem Bigsterem na razie około 800km, ale już pierwsze spostrzeżenia mam. W wolnej chwili napiszę. Ma sporo wad i sporo zalet
![]() Beeman P17 | Zoraki HP-01 Ultra | Walther LGM-2 10x24 | Walther LG400 5-20xLRF | Walther LG400 15-60x52 | Walther LG500 15-60x52
Strzelnica Pneumatyczna: SMKS Kęty - LOK Nowa Wieś
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaPrzyczepę do 750kg by łapać się na kategorię B pociągnie. Do dużych przyczep.. to już duże auta albo pikapy. Z porównaniu do aut amerykańskich... to nikt "nie ma silników" ![]() Prawoskrętni : To my wymyśliliśmy orgię !!!
Lewoskrętni : ... ale to my na nią zaprosiliśmy kobiety.
Re: Dacia Duster - Po 7 latach użytkowaniaNie mogą dać 2.5, bo by się w limitach emisji Mumii E. nie pomieścili. Ale 230 Nm na przyczepkę towarową lub mały kemping wystarczy. W końcu ludzie Polonezami ciągali. Większym problemem jest moim zdaniem mała masa samochodu. Maciek
.62 i .69 |
|