Jest i trochę na przewijaniu i 4 tarcze co udało się ustrzelić, wiem że Krzysio z 4HFT ma sporo tej matrycy jakby kltoś chciał obadać

Pozdrawiam.
|
JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Czesc,
Jest i trochę na przewijaniu i 4 tarcze co udało się ustrzelić, wiem że Krzysio z 4HFT ma sporo tej matrycy jakby kltoś chciał obadać ![]() Pozdrawiam.
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400A testowałes ten śrut na innych wiatrówkach? Jak on się ma w porównaniu ze zwykłym diabolo?
.177, .22, .25, .30, 35, .44
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Jak dla mnie short teraz kosi du**. Co prawda jest tez pare matryc shorta do obadania ale ciagle mniej niz szukanie tego jednego w zwyklym exact. Sprawdzałem w lufach lg400 lgm2 steyr Challenge i paru innych. Jest bardzo dobrze nawet na 50m. Ze zwyklych exactow Ameryki nie odkryje jak polece obadac matryce 19,54,62 z shorta masz 18,35,40,57. Być może lufa z tego filmu bedzie na sprzedaż.
Pozdrawiam.
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Fajnie jak by ten test zrobić na 50 metrów w pełnej serii 10 strzałowej.
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Akurat nie ma lepszego testu jak tarcza BR, najlepiej nie jedna. Grupa 10 strzałów trichę powie ale dla ludzi strzelajacych br to i tak niewiele.
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Poczytaj sobie mój wątek w dziale Air Benchrest, testuję tam shorta z LG400 na korytarzu w warunkach laboratoryjnych. Masz tam sporo fotek tarcz AB50M, które jak wspomniał Grzesiek są najlepszym wskaźnikiem celności. A co do grupek, to też takowe popełniłem. Masz poniżej 3x po 10 strzałów na mierzone 50m. To moja lufa "0" (została ze mną) oraz short #57. Pierwsze zdjęcie to grupy a drugie to przykrycie ich groszówkami. Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: JSB Exact Short #35 Testy w LOK z Walther LG400Bardzo ładne grupki. Być może tarcza AB dokładniejsza
ale to grupka 10x na 50m jak dla mnie jest bardziej przekonująca. A tu moja grupka 10x z przed lat, zrobiona przy okazji testowania tłumików. Walther Kombinator 50 metrów strzelane na zewnątrz więc nie laboratoryjnie. ![]()
|
|