Ja bym się nie cynkolił i w takiej sytuacji kupował po 4 ...

|
Nóż turystycznyModeratorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Nóż turystycznyZ ust mi to wyjąłeś - tfu wróć z portfela zabacz tak właśnie z folderami zrobiłem. A w fixetach zwiększyłem pojemność o jeden ![]() Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ludzie dzielą się na tych co żyją co umarli i tych co pływali po morzach i oceanach.....
Re: Nóż turystycznyI 2dwa takie rozpakowane szuflada mi się zarwie.
Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ludzie dzielą się na tych co żyją co umarli i tych co pływali po morzach i oceanach.....
Re: Nóż turystycznyTo dobrze bo już się zacząłem martwić , że 2 dni minęło a tu nie ma żadnych nowych zakupów
![]()
Re: Nóż turystycznyW takim tempie, to nie widzę tego inaczej jak zakupić stosownej wielkości wiaderko pod biurko
![]() M. Vortex na Kruszynie
![]()
Re: Nóż turystycznySpokojnie części rzeczy z tego już nie mam tak że coś się poprzekłada, gdzieś wstawi dodatkowe półki i jeszcze miejsca zostanie ![]() Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Nóż turystycznyNormalnie nowy Matt Carriker nam rośnie :D
My od lat już gawędzimy o Maryni i to nawet - szczerze mówiąc - nie o całej
Слава Україні!
Re: Nóż turystycznyA mnie podoba się to co między pistolcami.
To nad cygaretką to Bolivar? Niestety na świecie jest wielu, dla których myślenie okazało się doświadczeniem przykrym a czasami i groźnym.
Utajonych głupców.
Re: Nóż turystycznyNie jest to nóż turystyczny
![]() Ot taki malutki "pizdryk" on na fotce wygląda tylko tak potężnie, w realu jest to małe i chude ![]() Chris Reeve Mnandi Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Nóż turystycznyOj tam oj tam ![]() ![]() Ale cos tam się działo. Koledze z Ustki trochę "pająków" ubyło. Maluchów mi przybyło. I jeden z ulubieńców dostał coś do kolekcji. Tak że dzieje się dzieje. Od nowego roku podwyżki mają być to się kupuje ![]() Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Nóż turystycznyMnie się udało sklecić "ryżauta" na stalowych podzespołach zamiast "tajtanu"
Śmiga dobrze , chlasta jak wściekły i przede wszystkim zero problemów z luzami i centrowaniem . [img] Jak widać na fotce po samym otworze piwota , majfrendy nie są mistrzami dopieszczania detali ale mimo to całość dała się jako tako dopasować. M. Vortex na Kruszynie
![]()
Re: Nóż turystycznyCo to za nóż drugi od góry?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
|
|