"Szanowanym" yutuberom wysyła się karabinek z wyselekcjonowaną lufą i tyle

|
FX DRS Pro PCP Air RifleModeratorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: FX DRS Pro PCP Air Rifle"Szanowanym" yutuberom wysyła się karabinek z wyselekcjonowaną lufą i tyle ![]() ONE SHOOT ONE MOMMENT NO MISS
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleAndy'ego był punktak, jak ja się dorwałem to zaczął tak sobie strzelać.
Przyszedł mi regulator z Humy i nowa końcówka do ładowania że stali nierdzewnej, zobaczymy jak się będzie sprawować. STEYR LG110, FX DRS, HW40
Re: FX DRS Pro PCP Air RiflePoskładałeś wszystko do kupy? Jak teraz strzela?
Korci mnie DRS + Saber w 4.5 w limicie, nawet jeśli nie będzie "punktak". Zastanawiam się czy z lufą 500, czy 600. Ten drugi ma przewagę większej liczby strzałów, ale pytanie jak wiele?
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleZałożyłem Humę i wstępnie podregulowalem. Rezultat poniżej. Dużo się nie nastrzelałem, bo w butli poniżej 130bar... Strzelałem z podłączoną butlą. Jak znajdę czas na tygodniu to nabije butlę i zrobię tarcze z dalszego dystansu.
Zamierzam wystartować w PRSie w Krakowie z tym karabinem, więc można będzie dotknąć, strzelić. Mój to 500, Andy ma 600. Jak się spotkamy to zrobimy fotę rodzinną ![]() Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
STEYR LG110, FX DRS, HW40
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleNieźle.
Niestety najbliższe strzelanie PRS odpuszczam ze względu na konflikt z egzaminem na patent. Ale fotki chętnie zobaczę!
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleSłabiutko, z zielonej żabki mam tyle na 120m. Na testy zapraszam :-) Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: FX DRS Pro PCP Air Rifle@Ptuk- bardzo fajnie Ci wyszlo to strzeladlo... podoba mi sie
![]() Grip wymieniles, czy taki byl /od nowosci/ z karabinem lub osada... ??? Gratulacje! Guns have two enemies politicians and rust.
![]()
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleDobierz śrut bo coś jest nie halo jak na 25m AGT Uragan 3 March 1-10x24 iMML
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleTarcze halo nie halo, siadłem i strzeliłem po 10 razy cztery razy beż przebierania śrutu, przy zmiennym wietrze i bez wybierania najlepszych tarcz. Jeszcze cały czas jestem na etapie doboru śrutu.
@Rim1 to strzel i pochwal się, bez tłumaczenia, że do papieru nie lubisz i lepiej idzie w strzelaniu do blachy ; Założyłem Ergo Grip TDX-0. Z Saberem przychodzi bardziej pochyły chwyt z napisem FX. STEYR LG110, FX DRS, HW40
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleTrzeba było tak od razu. A ergo grip jest po byku. Miałem w panterze.
AGT Uragan 3 March 1-10x24 iMML
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleNa PyramydAir pojawila sie gratka dla strzelcow ceniacych ladne osady drewniane... naprawde nie ma sie do czego przyczepic
![]() ![]() Dla mnie DRS w tym "ubranku" wyglada naprawde super !!! Cena nieco nizsza niz osady typu "proteza"... https://www.pyramydair.com/product/form ... ut?a=20369 Guns have two enemies politicians and rust.
![]()
Re: FX DRS Pro PCP Air RiflePatrzac na zdjecie trudno powiedziec... jak bym wzial do reki to bym wiedzial czy mi dobrze lezy czy... "koslawo"
![]() A tak Twoja opinia moze ale nie musi pokrywac sie z prawda. Zwroc uwage, ze osada ma poleczke na kciuk, zeby mogl odpoczac w trakcie strzelania... ![]() ![]() Guns have two enemies politicians and rust.
![]()
Re: FX DRS Pro PCP Air RifleFX DRS Tactical PCP Air Rifle
FX wypuszcza "Taktikale" jeden po drugim ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.pyramydair.com/product/fx-d ... 6570#13822 Nawet fajnie sie prezentuje... Specifications: Brand FX Airguns Caliber .22 (5.5mm) Max Velocity 880 fps Muzzle Energy 52 ft/lbs Suggested for Small game hunting/target practice Powerplant Pre-charged pneumatic Loudness 3-Medium Weight 6.0 lbs Function Repeater Max Shots per Fill 78 Action Sidelever Fixed/adj. power Multiple settings Scopeable Weaver/Picatinny Front Sights none Rear Sights none Safety Manual Trigger Two-stage adjustable Barrel Rifled Capacity 14 round(s) Body Type Rifle Stock Synthetic Buttplate Rubber Grip Ambi Color Black Operating Pressure 3335 PSI / 230 BAR Regulated Yes $1,099.99 FX DRS Tactical PCP Air Rifle Sidelever cocking Aluminum over-the-barrel air cylinder Air capacity: 210cc (500mm), 260cc (600mm), 310cc (700mm) Tactical Power Plenum Fill pressure: 230 BAR/3,335 PSI Shots per fill*: 180 (.177), 122 (.22), 70 (.25) Magazine capacity: 16 (.177), 14 (.22), 12 (.25) Superior Smooth Twist X Barrel (500mm/600mm) Superior Smooth Twist X Heavy Barrel (700mm) AMP MKII (Adjustable Match Precision) regulator 2-stage adjustable trigger Accepts AR-15 buffer and buttstock FX UG1 rubberized grip 1/2x20 threads on shroud Picatinny optics rail Manual switch safety Barrel length: 19.685" (500mm), 23.6" (600mm), or 27.55" (700mm) Guns have two enemies politicians and rust.
![]() |
|