Tym razem nie zapowiedź terminu zawodów ale info po zawodach bo odbyły się tak jakoś bez rozgłosu, a szkoda bo warto było tam być .
Ja sam pojechałem tam z pewną taką nieśmiałością , bo zaplanowany miałem wyjazd w niedzielę na Puchar Prezesa u naszych sympatycznych przyjaciół Krawaciarzy . Ale postanowiłem sprawdzić to nowe miejsce na czarnoprochowej mapie i powiem Wam, że zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony a wiecie, że z nie jednej strzelnicy chleb jadłem . Strzelnica świetnie przygotowana do naszych potrzeb, szerokie komfortowe stanowiska zadaszone wielką solidną wiatą osłaniającą nie tylko od deszczu i słońca ale i wiatru (mimo, że było wietrznie na stanowisku nic nam nie przeszkadzało). Pod wiatą jest wystarczająco dużo miejsca również dla kibiców. Sielankowa atmosfera, jazgot skowronków i mili Organizatorzy dbający by było bezpiecznie a na grillu nie zabrakło kiełbaski i kaszanki . No i świetny dojazd, tuż przy ekspresówce Lublin - Warszawa i zjeździe "Nałęczów". W Październiku chyba będą kolejne zawody czarnoprochowe, dam Wam znać bo warto tam wpaść .
Zawody Lewart Olempin.
Moderator: Moderatorzy CP
- Semen.
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 4
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
-
- Reactions:
- Tematy: 0
Re: Zawody Lewart Olempin.
Jak możesz to daj dokładne namiary na strzelnice ,miejscowość i t.d. Dziękuję
- Semen.
- Reactions:
Dokładnie to w tym miejscu: https://www.google.pl/maps/place//@51.3 ... !1s0x0:0x0
- kropek
- Reactions:
- Tematy: 46
-
- Reactions:
- Tematy: 47
Leszku wspomniałeś o zawodach w październiku, ale nigdzie nic nie słychać nie widać. Coś ktoś???
- Semen.
- Reactions:
No, niestety organizator ma kłopoty zdrowotne i nie będzie mógł zorganizować jesiennej tury zawodów w Olempinie .
Więc chyba spotkamy się na tej strzelnicy dopiero na wiosnę .
Więc chyba spotkamy się na tej strzelnicy dopiero na wiosnę .