duber pisze: ↑16 sierpnia 2024, 14:32
Spust na trzy sposoby regulowany, może być na ciężar komara jak zechcesz
No popatrz, to pożałowali Ci ? bo na moim, ile bym nie liczył - 4ry
@zoom2 - chwyt bardziej pękaty niż w SH2, inaczej wyprofilowany tył. Spust mniej więcej jak w SH2 z napiętym kurkiem . Ale subiektywnie - dalej do sięgnięcia. To był dla mnie argument bo SH i SH2 były mi trochę za małe.
Ja mam dodatkowo bardziej pękate niż standard okładziny - od wersji Mastershop PPC. Prosty i wysunięty na maxa do przodu język spustowy też mi pomaga. Jak Duber pisał , dużo można pod siebie ustawić, ale to raczej duży pistolet
P226 X SIX Super Macht
Wszelkie wydawało by się skazy to smar...
Relacje zdać ?
Dla tego siga zrobilem pozwolenie
I wcale mnie to nie dziwi. Kopara mi opadła a jak patrzę podczas żucia to wysypuje mi się pokarm ... .Nie wiem ile mi zajmie odkładanie na to cudeńko, ale zaprawdę powiadam ci, że uzbieram. Muszę go mieć ! A do niedawna myślałem, że przejrzałem już większość krótkiego sprzętu, jak nie na macanta, to chociaż gdzieś po necie a tu patrz pan, coś takiego tak głęboko się przede mną schowało, że dopiero taki przypadek sprawił ... . To chyba jakieś modły mojej staruchy, żebym już skończył kupować
Dzięki za zdjęcia. Motyla noga jakie to cudne.
Pozdr,
TZ
Spust na trzy sposoby regulowany, może być na ciężar komara jak zechcesz
No popatrz, to pożałowali Ci ? bo na moim, ile bym nie liczył - 4ry
@zoom2 - chwyt bardziej pękaty niż w SH2, inaczej wyprofilowany tył. Spust mniej więcej jak w SH2 z napiętym kurkiem . Ale subiektywnie - dalej do sięgnięcia. To był dla mnie argument bo SH i SH2 były mi trochę za małe.
Ja mam dodatkowo bardziej pękate niż standard okładziny - od wersji Mastershop PPC. Prosty i wysunięty na maxa do przodu język spustowy też mi pomaga. Jak Duber pisał , dużo można pod siebie ustawić, ale to raczej duży pistolet
Tu droga wycieczko regulowany jest spust za pomocą akupunktury.
KSS Patron i parę sztuk broni z kalibrami do wyboru
To brakuje Ci jeszcze:
- poza światłowodem z przodu - nota bene jest na allegro w dość dobrej cenie bo 55 zł,
- trytu w szczerbince i ew. czerwonego znaczka radioaktywnego na szczerbince,
- ładownicy,
- 3 łódek.
Ten kolimator to dość blisko oka czy to jakiś inny celownik?
No, ale w sumie prawilnie to powinien być HWS/EoTech 551.
Jeszcze dorzucić nawet na klej przełącznik rodzaju ognia i już będzie zupełnie inaczej wyglądał.
Jeszcze dwójnóg, o ile Beryle C nadal mają go w ukompletowaniu.
No i wycior plus cały szpej do czyszczenia (nie wiem, co Radom daje w komplecie z S223).
Niby dwójnóg był tylko w wersji A i tantalu. O ladownicy zapomniałem ale poszukam taką z kieszenią na bipoda bo ponoć takie ori też były. Łódki trzy? Dokupię...wczoraj uczyłem się nią ładować. Nie takie proste na początku
Światłowód idzie już.
Przybornik z wyciorem był w komplecie
Koli to pryzmat primary arms slx x3,
EoTech 551.z czasem pomału....
Niestety tak blisko chyba muszę,nawet instrukcja podaje 7_8 cm
duber pisze: ↑05 września 2024, 06:03
O ladownicy zapomniałem ale poszukam taką z kieszenią na bipoda bo ponoć takie ori też były.
Do wersji C pewnie dawali ładownicę w kamuflażu. Są takie na alle, od ręki (dwójnogi też).
A skoro już o szukaniu mowa, to zacznij po prostu szukać wojskowego Beryla