DRS w orzeszku pojawi sie na poczatku pazdziernika w PyramydAir...
FX mogloby nie dziadowac a fabrycznie dac regulacje baki i stopki... a tak trzeba przerabiac samemu
tym bardziej, ze cena jest wyzsza niz wersja w polimerze - $999 vs. $1,149.99 orzech
Lubie ladne drewienko ale przerobka plus wysylka to nastepne 300 Usd... to chyba jednak lepiej od razu kupic wersje PRO jesli chcemy w pelni regulowany karabin...
pitols pisze: ↑30 lipca 2024, 08:40
Przeraża ilość oringów.
Faktycznie. Mam niemile doswiadczenia z ciagle "przepuszczajacym" o-ringiem w Brococku... ale tu w FX-e jest koszmarna ilosc w roznych miejscach, oczywiscie wynikajaca z budowy karabinka...
To chyba jednak karabin nie dla mnie - zostane przy sprezynach i Zeusie...
Guns have two enemies politicians and rust. Not sure, which is worst...
W DRS-e dokladasz lufe 700 mm w RTI Mora jest od razu fabrycznie zakladana... czyli nastepny tzw. "high-end" karabin PCP przesuwajacy granice mozliwosci strzeleckich... wiatrowek - tylko pytanie brzmi czy to jeszcze wiatrowki, czy pelnoprawna bron z napedem sprezonego powietrza... ???
Baba1234 pisze: ↑18 sierpnia 2024, 08:43
Wszystko ładnie ale side-levery Z boltem byłoby to piękniejsze
Nie wszyscy dziadkowie nadążają nad nowomową. Wrzuć jakiś link jako przykład co ma być "piękniejsze"
AndyOO zapodał mi linka do osady na którą wymieni fabryczny plastik, i to będzie sztos, rozwali system. Może to nawet to samo o czym piszesz ?
Baba1234 pisze: ↑18 sierpnia 2024, 08:43
Wszystko ładnie ale side-levery Z boltem byłoby to piękniejsze
Nie wszyscy dziadkowie nadążają nad nowomową. Wrzuć jakiś link jako przykład co ma być "piękniejsze"
AndyOO zapodał mi linka do osady na którą wymieni fabryczny plastik, i to będzie sztos, rozwali system. Może to nawet to samo o czym piszesz ?
Bolt action - zamek ślizgowo-obrotowy 4 taktowy
Sidelever - zamek suwliwy 2 taktowy
No wtedy bardziej przypominał by ,,prawdziwy,, karabin, ale czy ja wiem, czy przez to byłby fajniejszy . To jest wiatrówka i liczy się to żeby działała jak najlepiej, a nie "udawała" prawdziwą broń. Od tego są wszelkiej maści wiatrowo - prądowe repliki . Ale to jest tylko moje zdanie, a każdy może mieć swoje .