Dubeltówka kapiszonowa-żółtodziób
Moderator: Moderatorzy CP
- robekow65
- Nowy użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
Dubeltówka kapiszonowa-żółtodziób
Witam Wszystkich i zwracam się jako nowy użytkownik, o pomoc w znalezieniu kogoś z moich okolic tj. gm. Raków k/Staszowa woj. świętokrzyskie kogoś , kto wprowadziłby mnie w tajniki prawidłowego użytkowania broni czarnoprochowej. Jak bezpiecznie obchodzić się z bronią wiem, lecz nie miałem dotąd styczności z samodzielnym tworzeniem ładunku do wykorzystania w strzelectwie. Jako ,,młokos" strzelectwa czarnoprochowego potrzebuję takiej pomocy, również zakup niezbędnych akcesoriów i miejsce ich nabycia to w obecnej chwili dla mnie tabu.
- slepe_oko
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 6
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
- Kontakt:
- muczacz
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 16
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Re: Dubeltówka kapiszonowa-żółtodziób
zapytaj narobekow65 pisze: ↑20 kwietnia 2024, 22:44 Witam Wszystkich i zwracam się jako nowy użytkownik, o pomoc w znalezieniu kogoś z moich okolic tj. gm. Raków k/Staszowa woj. świętokrzyskie kogoś , kto wprowadziłby mnie w tajniki prawidłowego użytkowania broni czarnoprochowej. Jak bezpiecznie obchodzić się z bronią wiem, lecz nie miałem dotąd styczności z samodzielnym tworzeniem ładunku do wykorzystania w strzelectwie. Jako ,,młokos" strzelectwa czarnoprochowego potrzebuję takiej pomocy, również zakup niezbędnych akcesoriów i miejsce ich nabycia to w obecnej chwili dla mnie tabu.
https://forum.blackpowder.pl/
tam są ludzie typowo od CP
Bób , Honor , Dziczyzna
- robekow65
- Nowy użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy