Zaczynam z Wami ligę.
Za luty - 49 pkt
|
Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Cześć.
Zaczynam z Wami ligę. Za luty - 49 pkt
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Hej. Nie wiem jak u innych ale ja nie widzę niestety grafiki. Spróbuj dodać jako załącznik ![]() Waltheyr LG400 Competition + Falcon Endura S10i SF 1-10x24 | Delta Stryker HD 5-50x56
Małopolski Klub Strzelecki Dragon LOK
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Udało się dziś pyknąć korzystając z extra dnia wolnego. Miałem szczęście w nieszczęściu, bo...strzeliła mi sprężynka w spuście jakieś 10 strzałów po zakończeniu strzelania ligi i obecnie do czasu wymiany sprężynki karabinek jest out
![]() 11.03.2024r Wiatr: momentami silne podmuchy z prawej, momentami cisza. Widać na tarczach kiedy zaczynało wiać. HW-100 + Falcon, Exact matryca 54, leżąca HFT palik. Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Waltheyr LG400 Competition + Falcon Endura S10i SF 1-10x24 | Delta Stryker HD 5-50x56
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]no juz lepiej w tym miesiącu nie będzie
![]() Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Klątwa ostatniego strzału przełamana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Paweł Bąk Steyr Challenge BR25 + Sightron SII 36X42 BRD || Steyr EVO10
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]O kurka wodna.
Ja w tym miesiącu nie miałem kiedy wyrobić normy ale może się uda. Pozdrawiam Tomek :-)
UWAGA!!! Cudzym kosztem realizuję własne wizje http://forum-bron.pl/app.php/rules
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]No no Panowie, 53.0 53.5... grubo
![]() Tomek - gonią Cie! Waltheyr LG400 Competition + Falcon Endura S10i SF 1-10x24 | Delta Stryker HD 5-50x56
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Życie
![]() Na razie nie mam jak po prostu pojechać na strzelnice i strzelić. Pozdrawiam Tomek :-)
UWAGA!!! Cudzym kosztem realizuję własne wizje http://forum-bron.pl/app.php/rules
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Panowie - ostatnia prosta! Nie śpimy - strzelamy!
![]() ![]() Waltheyr LG400 Competition + Falcon Endura S10i SF 1-10x24 | Delta Stryker HD 5-50x56
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Asia dziś pyknęła z Hawajki za marzec. Wiatry w trakcie strzelania nie rozpieszczały. Sprzęt ze stopki, palik HFT
![]() Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Waltheyr LG400 Competition + Falcon Endura S10i SF 1-10x24 | Delta Stryker HD 5-50x56
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Cześć.
Postaram się skutecznie wkleić fotkę z marca.(49 pkt.)
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Jeszcze zdjęcie z lutego. Może się uda.https://photos.fife.usercontent.google. ... authuser=0
Re: Mini e-Tarcza "Przybij 5", czyli: KPN10 na 25m [DYSKUSJA]Strzelone w Prima Aprilis, ale nie na żarty
Małopolski Klub Strzelecki Dragon LOK |
|