Pisz co masz, dołączaj do tematów, działaj - witamy

Pozdr,
TZ
|
Przywitaj Sie...Moderatorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Przywitaj Sie...Witaj,
Pisz co masz, dołączaj do tematów, działaj - witamy ![]() Pozdr, TZ PFTA/WKFT więcej wiatru, trochę nitro
Re: Przywitaj Sie...Witam wszystkich, zarejestrowałem się tutaj bo po kilku latach czas wrócić do rekreacyjnego strzelania.
Re: Przywitaj Sie...Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam wszystkich strzelców.
Normalnie strzelam jak każdy, lewo dół.
Re: Przywitaj Sie...Cześć.
Strzelam sportowo od wielu lat. Bawię się także w kolekcjonerstwo. Miło mi być tu z Wami ![]()
Czas zacząć strzelać… Walther LG400 FT + March X 5-50x56 MTR-3 1/8 MOA SFP
Anschutz 9015 Hunting + Leupold VX-3 6.5-20/40 LR Steyr LP50 HP + Leupold FXII Handgun Scope Walther LP500 Meister Manufaktur Feinwerkbau P85 orange
Re: Przywitaj Sie...WItam
Nowy na forum, paten i licencja sportowa parodiowa, aktualnie kwity w WPA w oczekiwaniu na decyzje. Z góry przepraszam za oczywiste pytania. M.
Re: Przywitaj Sie...Witam wszystkich!
Kryzys wieku średniego u każdego objawia się inaczej ![]() Na licencję pilota nie mam pieniędzy, na młodą kochankę nie mam nerwów, na motocykl jestem za leniwy - więc zacząłem sobie strzelać ![]() Jestem z Czechii (północna Morawa), początkujący (pozwolenie od sierpnia 2022). Moim celem jest głównie zabawa i relaks + okazjonalne starty w zawodach (bez wielkich ambicji na wynik). Cool factor jest bardzo ważny dla mnie ![]()
Re: Przywitaj Sie...Serdecznie witamy w naszym wariatkowie
![]() Pozdr, TZ PFTA/WKFT więcej wiatru, trochę nitro
Re: Przywitaj Sie...Nie ma czegoś takiego, jak żeczyny "kryzys". To pejoratywne określenie, mające na celu zdyskredytowanie mężczyzn, którzy zaczynają widzieć swoje potrzeby, i chcą je realizować. Wielu to nie na rękę, ale się tym nie przejmuj! Działaj, realizuj swoje pasje! ![]()
Re: Przywitaj Sie...Cześć
![]() Faktem jest, że na forum już "myszkuję" od października, ale lepiej późno niż wcale - więc: Witam wszystkich forumowiczów ![]() Dziękuję wam bardzo za porady (te w wątkach, jak i na PW) - myślę, że dzięki nim dokonałem właściwych decyzji ![]() Pozdrawiam - Marek.
Re: Przywitaj Sie...Cześć Wszystkim
![]() Walther LG400 FT + March X 5-50x56 MTR-3 1/8 MOA SFP
Anschutz 9015 Hunting + Leupold VX-3 6.5-20/40 LR Steyr LP50 HP + Leupold FXII Handgun Scope Walther LP500 Meister Manufaktur Feinwerkbau P85 orange
Stałem przed wyborem: robić uprawnienia na palną, czy kupić porządną wiatrówkę (bo nieporządną już od wielu lat mam). Po przeczytaniu całego Internetu, podjąłem decyzję, że wolę pieniądze wydać na HW 77K. I już jest i cieszy i generuje pierwsze problemy ![]() Pozdrawiam wszystkich.
|
|