Mam Bsa Lone star co rozłożyła na łopatki nie jednego Waldusia czy Sztajerka...Moje BMK 51(za 200) puściło ponad 30 strzałów w jeden punkt z ręki Śp Andreasa
aż brakło powietrza......................
Jestem właścicielem taniej wiatrówki
Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 0
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
-
- Reactions:
- Tematy: 4
Re: Jestem właścicielem taniej wiatrówki
Witam wszystkich.
Jakiś czas temu podjąłem decyzję bycia jedynie biernym uczestnikiem różnych forum, związanych z moimi zainteresowanymi. Wypowiedzi zazdrośników i wszystkowiedzących po prosu rozwalały każdą dyskusję. Ale czytając poprzednie wpisy postanowiłem odezwać się.
Nie ważne z czego strzelamy, nieważne ile kosztuje sprzęt który mamy, ważne czy to co robimy nas bawi czy nie.
Bawmy się tym co daje nam radość i satysfakcję.
Ja posiadam copperheada (na pewno chiński) i jestem z niego dumny. "Cwaniaki" dla których to nie jest sprzęt godny uwagi, a którzy posiadają parokrotnie droższy na dystansie do 20-30 m mogą mi podskoczyć. Zresztą wielu przyzwyczajonych do pcp nie potrafiło trafić w puszkę z 20 metrów z "kopiącej" sprężyny.
Dla wyjaśnienia planuję zakup wiatrówki do strzelania na dalsze dystanse i będzie to także sprężyna - HW95 lux.
Dla tych co użytkują CC i chcą sami w niej podłubać, parę szkiców: Pozdrawiam
Jakiś czas temu podjąłem decyzję bycia jedynie biernym uczestnikiem różnych forum, związanych z moimi zainteresowanymi. Wypowiedzi zazdrośników i wszystkowiedzących po prosu rozwalały każdą dyskusję. Ale czytając poprzednie wpisy postanowiłem odezwać się.
Nie ważne z czego strzelamy, nieważne ile kosztuje sprzęt który mamy, ważne czy to co robimy nas bawi czy nie.
Bawmy się tym co daje nam radość i satysfakcję.
Ja posiadam copperheada (na pewno chiński) i jestem z niego dumny. "Cwaniaki" dla których to nie jest sprzęt godny uwagi, a którzy posiadają parokrotnie droższy na dystansie do 20-30 m mogą mi podskoczyć. Zresztą wielu przyzwyczajonych do pcp nie potrafiło trafić w puszkę z 20 metrów z "kopiącej" sprężyny.
Dla wyjaśnienia planuję zakup wiatrówki do strzelania na dalsze dystanse i będzie to także sprężyna - HW95 lux.
Dla tych co użytkują CC i chcą sami w niej podłubać, parę szkiców: Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
HW 95 LUX, Crosman Copperhead, Beeman QB78
- TZ
- Ekspert Wiatrówki
- Reactions:
- Tematy: 168
- Grupa: Ekspert Wiatrówki
A kto twierdzi, że to obciach posiadać ? Masz to co chciałeś, masz to na co było cie stać, sprawia ci frajdę - finito bambino kropka. Nikt nie gani.
A Wiehrauch jaki by nie był - bardzo przyzwoita klasa średnia (co najmniej). Do polecenia i bez zadęcia.
Powodzenia dalej,
Pozdr,
TZ
A Wiehrauch jaki by nie był - bardzo przyzwoita klasa średnia (co najmniej). Do polecenia i bez zadęcia.
Powodzenia dalej,
Pozdr,
TZ
PFTA/WKFT więcej wiatru, trochę nitro
-
- Reactions:
- Tematy: 1
Jak kupowałem hatsana 25 lat temu to był wykonany jak dzisiejsze hw.
Dzisiejszy hatsan... jest trochę gorszy ok ale strzelać się da.
Oczywiście sprężyna.
Dzisiaj tanie pcp np reximex, karabinek to po prostu jakaś masakra.
Materiały to gównolit.
Żeby niebyło kolorowo to mam też coś z dużo wyższej półki i jakością materiałów nie grzeszy ale chociaż lufa jest celna
Dzisiejszy hatsan... jest trochę gorszy ok ale strzelać się da.
Oczywiście sprężyna.
Dzisiaj tanie pcp np reximex, karabinek to po prostu jakaś masakra.
Materiały to gównolit.
Żeby niebyło kolorowo to mam też coś z dużo wyższej półki i jakością materiałów nie grzeszy ale chociaż lufa jest celna
-
- Reactions:
- Tematy: 1
Hatsan po tuningu fajnie strzela, ale jeżeli nie dba się o niego to robi się taki troszkę czerwony ;-)