Sklepy z bronią z własną strzelnicą
Moderator: Marin205
-
- Nowy użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 2
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
Sklepy z bronią z własną strzelnicą
Witam serdecznie, szczerze powiedziawszy nie wiem gdzie mam umieścić ten temat, to miejsce wydało się najodpowiedniejsze, jeśli się mylę z góry przepraszam.
Poszukuję sklepów z bronią, które posiadają własną strzelnicę, na której to można wypróbować broń przed jej zakupem.
Byłabym wdzięczna za listę tych sklepów tudzież jakąś stronę, gdzie mogłabym to znaleźć.
Pozdrawiam.
Poszukuję sklepów z bronią, które posiadają własną strzelnicę, na której to można wypróbować broń przed jej zakupem.
Byłabym wdzięczna za listę tych sklepów tudzież jakąś stronę, gdzie mogłabym to znaleźć.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2018, 20:49 przez ggdela, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 12
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Re: Sklepy z bronią z własną strzelnicą
Suchodol. Chyba Kaliber w Dawidach ale tam nie bylem.
.177 / .22 / .22LR / 9x18 / 9x19 / 7,62x25 / 5,56x45 / 7,62x39
-
- Reactions:
- Tematy: 4
- Leśny Dziadek
- Reactions:
- Tematy: 0
- Kontakt:
Odkopię temat.
Rzecz jasna można dodać Bardo. Strzelnica wprawdzie parę kilometrów dalej, ale można i trzeba (Jackowe sformułowanie
) przestrzelać na strzelnicy w Srebrnej Górze.
Rzecz jasna można dodać Bardo. Strzelnica wprawdzie parę kilometrów dalej, ale można i trzeba (Jackowe sformułowanie

- norberts
- Reactions:
I jeszcze ten : Sklep myśliwski Szóstak w Wieluniu
Slavia 630
Industry Brand AR 2078A
BSA Lonestar+Simalux Sport 6-24x44 mildot
Industry Brand AR 2078A
BSA Lonestar+Simalux Sport 6-24x44 mildot
-
- Reactions:
- Yatzeck
- Nowy użytkownik
- Reactions:
Jeśli kogoś interesuje Łódź i okolice, to znam jeden jedyny sklep ze strzelnicą tutaj. Polecam z czystym sumieniem RP Arms w Aleksandrowie Łódzkim. Warto tam zajrzeć. Nie kupujesz broni w ciemno. Każdą jednostkę można przystrzelić na miejscu, nie wspomnę o pomacaniu. Polecam szczególnie tym z nas, którzy kupują pierwsze jednostki. Duża wiedza sprzedawcy/właściciela. Do tego po zakupie nie udają, że cię nie znają. Pomogą znaleźć akcesoria, doradzą amunicję. Wesprą w tuningu. A w razie kłopotów rozwiązują problemy. Wiem bo sam miałem kłopot ze swoją klamką, teraz dzięki nim cieszę się z niej jak dziecko. Jeśli chcesz u nich kupić jakąś szczególną klamkę, której nie ma w sklepie, rozejrzą się po rynku i sprowadzą ją w dobrej cenie. Chwalę ich choć nic z tego nie mam. Po prostu uważam, że warto żeby ludzie wiedzieli o naprawdę dobrym sklepie. Chciałbym, żeby mnie tak obsługiwano wszędzie gdzie cokolwiek kupuję.
Polecam.

-
- Nowy użytkownik
- Reactions:
W Gdańsku Czapla ma małą zamkniętą strzelnicę przy sklepie (i dużą otwartą za miastem).
- mkl1
- Reactions:
Siemianowice - Bańgów:
Jaworzno ul. Elktryków
Hubertech = strzelnica + sklep
Jaworzno ul. Elktryków
Hubertech = strzelnica + sklep
Nie strzelać.
Jestem przyjaznym szopem
Jestem przyjaznym szopem

-
- Reactions:
- Tematy: 10
W Warszawie i okolicach to tak naprawdę tylko podwarszawski sklep Parabellum z Sulejówka zakwalifikowałbym do tytułowej grupy. Mają na posesji 15 metrową strzelnicę i tyle.
Niestety, inny - warszawski sklep, który "ma strzelnicę", odsyła celem sprawdzenia broni na położoną parę kilometrów dalej, bo tam mają takie egzemplarze, jak w sklepie.
Nie powiem też, czy ktokolwiek pozwoli strzelić choć 10 sztuk amunicji z broni będącej na stanie sklepu, by sprawdzić przed zakupem. Wątpię. Natomiast chętnie dowiem się, że taki sklep jest i gdzie jest. - Niektórzy nawet pisali w innym wątku, że mogą kupić/ zarezerwować sobie broń przed uzyskaniem pozwolenia i przyjść postrzelać z niej na przysklepowej strzelnicy. Może podadzą adresy [sklepowo-strzelnicowe].
Niestety, inny - warszawski sklep, który "ma strzelnicę", odsyła celem sprawdzenia broni na położoną parę kilometrów dalej, bo tam mają takie egzemplarze, jak w sklepie.
Nie powiem też, czy ktokolwiek pozwoli strzelić choć 10 sztuk amunicji z broni będącej na stanie sklepu, by sprawdzić przed zakupem. Wątpię. Natomiast chętnie dowiem się, że taki sklep jest i gdzie jest. - Niektórzy nawet pisali w innym wątku, że mogą kupić/ zarezerwować sobie broń przed uzyskaniem pozwolenia i przyjść postrzelać z niej na przysklepowej strzelnicy. Może podadzą adresy [sklepowo-strzelnicowe].
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2019, 01:17 przez Mateusz70, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hoplofob
- Reactions:
- Tematy: 11
Parabellum z Sulejówka już nie ma strzelnicy
Byłem przejazdem w zeszłym tygodniu, ostał się ino sklep ze sprzętem do elaboracji.

Byłem przejazdem w zeszłym tygodniu, ostał się ino sklep ze sprzętem do elaboracji.
Nie obawiam się idiotów głoszących oczywiste prorosyjskie bzdury, boję się tych, którzy pracują dla kacapów ukrywając swoje prorosyjskie poglądy
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
- xxxam
- Reactions:
- Tematy: 28