Czy Tobie się styki popaliły?
To ja proponuję żebyś tak profilaktycznie odstrzelił każdego kto się do Ciebie zbliży.

I tacy ludzie noszą broń...
|
Obrona konieczna - kompendium od A do ŹModerator: Moderatorzy WBP
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹCzy Tobie się styki popaliły? To ja proponuję żebyś tak profilaktycznie odstrzelił każdego kto się do Ciebie zbliży. ![]() I tacy ludzie noszą broń...
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹA co w tym jest nieprawdziwe co napisałem? Gdzie tu sugestia żeby odstrzelić kogoś profilaktycznie? Weź się zastanów najpierw zanim coś palniesz.
Z pustego to i Salomon nie strzeli...
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹHoz85....kiedys,za mlodego ide przez park i mnie koles zaczepil ot tak,bo "za pewnie sobie szedlem".Ciebie by pewnie nie zauwazyl....I tak - czasem trzeba jako pierwszy "przejac inicjatywe",powie to kazdy kto ma choc by tylko blade pojecie o walce( jasno to mowia rozni specjalsi na filmikach na necie).
Ja zawsze wychodze z zalozenie,ze nie wiem co takiemu najaranemu w glowie siedzi i jaki bedzie jego nastepny ruch - lepiej byc o krok do przodu(zinterpretuj to sobie jak chcesz...).
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹNie tylko ja uważam, że właśnie taki był wydźwięk Twojej wypowiedzi - zwrócono już Tobie na to uwagę stronę wcześniej. Nie udawaj teraz pawiana. Później "środowisko" ma suprisedpikachuface.jpg jak znany komandos zaczyna zbierać podpisy pod petycją żeby zabronić noszenia broni w Polsce...klasyk ![]() Ale to weź nas tak nie zostawiaj tutaj bez kompletnej odpowiedzi - jak ma wyglądać "bycie o krok do przodu"? Ja zawsze chętnie czytam wypowiedzi znawców sztuk walki, szczególnie tych co oglądają filmy specjalsów w internecie. Mądrego człowieka zawsze warto posłuchać - scena i mikrofon jest Twoja. Opowiadaj...ja zamieniam się w słuch ![]()
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹHoz85,moze kiedys uda sie zrobic zjazd czlonkow tego forum(mysl taka mi przyszla juz rok temu aby sie ludzie poznali wkoncu - nie wiem jak to zorganizowac...) - z przyjemnoscia osobiscie Tobie zademonstruje...
![]()
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹJa nie wiem co Ty chcesz mi pokazywać, ale lepiej mi nie pokazuj. Nie wiem co dla Ciebie stanowi oznakę zagrożenia życia i zdrowia, ale z wypowiedzi wnioskuję, że spektrum czynności jest szerokie. Jak podniosę rękę to się jeszcze przetraszysz i mnie zastrzelisz. Po co niszczyć życie dwóch osób.
Re: Obrona konieczna - kompendium od A do ŹWiesz..
Było już o tym tutaj. Admin Są pogrzeby o których mówi cały świat i jest taki, na który czeka cały naród.
autor nieznany |
|