1) Bo nie uzyłeś magicznego słowa "proszę"
2) Bo po tym co wypisujesz nikt by cię - i kilku innych - tam nie chciał.
Prościej nie umiem wytlumaczyć.
|
Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSModerator: Moderatorzy WBP
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSS1) Bo nie uzyłeś magicznego słowa "proszę" 2) Bo po tym co wypisujesz nikt by cię - i kilku innych - tam nie chciał. Prościej nie umiem wytlumaczyć.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSTy tak serio? Nie wierzę ....
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSNie mam zamiaru o nic prosić, nie interesuje mnie możliwość dołączenia do elitarnego kręgu strzelców którzy nie istnieją. Natomiast skoro podanie nazwy klubu, nie zobowiązuje władz do przyjęcia nowego członka, to nie musicie się bać ataku tysięcy osób na rejestrację, a jeżeli nie podajecie nawet nazwy to znaczy, że zwyczajnie KŁAMIECIE i nie ma żadnego mitycznego klubu który dopłaca swoim członkom. Ooo, chyba, że to jakaś elitarna grupa dzieci członków zarządu i prezesa. O kadrę narodową nawet was nie podejrzewam. Każdy z Was był świadkiem wywalenia zawodnika A. ale nikt nie podał miejsca, czasu i okolicznosci zdarzenia. W każdym z Waszych klubów dopłacacie strzelcom, ale żaden nie ma strony internetowej z regulaminem i wszystkie szczegóły są tajne i nikt nigdy o waszych klubach nie słyszał. I oczywiście to wy popularyzujecie strzelectwo prowadząc treningi w tajnym klubie, gdzie nie można się nawet zapisać, z tymi samymi osobami przez lata, a nie Braterstwo, które przez kilka lat przyciągnęło kilkadziesiąt tysięcy strzelców: rekreacyjnych, sportowców i kolekcjonerów. Historyjki bez szczegółów ktorych nie można zweryfikować to zwykłe bajki z mchu i paproci. Jeden bajkopisarz zarzucił mi niekulturalne wypowiedzi, ty to złapałeś jak pies kość. Wy jesteście tak kulturalni, że część z was została wywalona z klubu na zbity pysk i prowadzi teraz tajną wendettę, a reszta trzyma ich poziom :-) ja wam zarzucam, że jesteście kłamcami i większość waszych opowieści to bajki. Obaj uważamy, że nie musisz mi niczego udowadniać. Ty - bo nie musisz niczego mi udowadniać, a ja - bo uważam, że kłamiecie.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSWidzisz... gdybyś należał do klubu który ma w swoich szeregach SPORTOWCÓW z top 10 konkurencji sportowych, to byś wiedział... że kluby ich wspomagają finansowo w przygotowaniach na imprezy i zwracają część kosztów. Należysz za to do klubu który nie "produkuje sportowców" a "posiadaczy pozwolenia" ... więc takie rzeczy są Ci obce. Ja to rozumiem, jesteś planktonem który ma płacić składki, nie mieć swojego zdania, siedzieć cicho i słuchać prezesa. Chcesz nazwy ? Proszę... VIS Zamość (mocnych zawodników ma), ZSS Twierdza i jeszcze ze 3 inne które znam. - Co to ma być ? Facet z damską torebką ? Nie chcemy tutaj deprawacji ..
- Chłopaki, ale ja ją wyrwałem staruszce za rogiem ! - A, to przepraszamy. Uszanownako kolego.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSS@bezduszny, po 1 skąd wiesz do jakiego klubu ja należę? ;-) może do jakiegoś tajnego?
Po 2 napisałem, że o kadrę was nie podejrzewam, więc nie podawaj PRAWDZIWYCH klubów sportów strzeleckich z kadrą które znasz, pewnie tylko z nazwy, tylko podajcie nazwy swoich klubów.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSChcesz inne ?
Magnum Chełm, Patron Krasnystaw... też mają swoich zawodników i tez ich wspomagają. - Co to ma być ? Facet z damską torebką ? Nie chcemy tutaj deprawacji ..
- Chłopaki, ale ja ją wyrwałem staruszce za rogiem ! - A, to przepraszamy. Uszanownako kolego.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSA który z tych klubów jest twój, gdzie trzeba trawę kosić za zniżkę w składce?
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSAle czego nie rozumiesz ? PRAWDZIWE KLUBY, to takie w których "plankton" funduje darmowe strzelanie "elytom". TY jesteś tylko "planktonem" - jak to bezduszny ładnie podkreślił. Amunicja za darmo - TAK, ale tylko dla "wybranych". I wszystko jasne. Tak ma być. Nie tak jak w tym plebejskim KS Amator, gdzie po cenie sklepowej płacisz ... ![]()
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSS![]() ![]() Czyli z: „u nas jest za darmo”, przeszliśmy do: „w niektórych klubach jest kadra, która jest finansowana przez klub”. Ach te „bezduszne” kluby.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSA temat dotyczył jeszcze niedawno regulaminu patentów.
![]() Darek vel Smerf
"U początku filozofii stoi - zdziwienie. " "Strzelmistrz - Łódź"
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSChyba czas przestać karmić trolle. Szkoda naszych starań - jak krew w piach.
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSA w strzelectwie jest taki problem, że nadmiernie rozmnożył się "plankton", który powinien być tylko pożywką dla "wielorybów" i niczym więcej. Serdeczne podziękowania dla kolegi "Bezdusznego", który tak elegancko wyjaśnił sprawę. I to jest realny problem na który trzeba było zareagować, a nie jakieś postrzelenie breneką w tyłek wykonane przez doświadczonego i zasłużonego sędziego II klasy. Trzeba ograniczyć niekontrolowany przyrost planktonu i właśnie temu służy nowy regulamin. ![]()
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSNie szkoda wam ładnej pogody?
308,223,22lr,9x19,9x18,12/70,
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSMój klub, nie KS Amator, wyszkołił mnie do patentu w cenie składki rocznej i wystrzelonej amunicji 22 LR. Fakt, strzelbę (bocka) wziąłem sobie osobno poza klubem, ale to dlatego że chciałem. To było ładnych kilka lat temu.
Maciek
.62 i .69
Re: Nowy regulamin patentów strzeleckich PZSSKłamstwa nie przeszły niezauważone, to teraz nie będą z nami rozmawiać. A sami są tylko planktonem do głosowania, którego nie szanują PRAWDZIWE KLUBY SPORTOWE. |
|