I ten zapach ... ech, chce się żyć, aby rano sobie coś takiego sprawić na dobry dnia początek
Pozdr,
TZ
|
|
Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Moderatorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Nooo, to pięknie wygląda, szacuneczek za tą mini piankę i roztwór powodujący migotanie przedsionków, jak za szybko wypity
I ten zapach ... ech, chce się żyć, aby rano sobie coś takiego sprawić na dobry dnia początek Pozdr, TZ Wiatr & Nitro
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Ja chyba też. Jeszcze tylko to tutaj zostawiam i zmykam. https://www.malwani.de/collections/kaffeemuehlen Kolejny - ręczny. Jka Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ludzie dzielą się na tych co żyją co umarli i tych co pływali po morzach i oceanach.....
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Widzieliście Jurę Ono? Fajna akternatywa dla amatorów baristów.
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Dokupilem nastepnego Luwaka , tym razem juz zmielony , ale jak dla mnie to kawa jak kawa , juz chyba ta z McDo mi lepiej smakuje ...
![]() The older I get, the less I care about your feelings....
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Polecam przelewowe metody parzenia + np. Warszawski HAYB Się przelewa klasyk.
Ze sprzętów: budżetowa opcja to dobry młynek + dripper hario za 2 dychy, a jak ktoś ma ochotę na ekspres z młynkiem, to melitta aromafresh super się sprawdza, porządny sprzęt i łatwo zrobić więcej kawy. Kawy do polecenia jeśli ktoś lubi kubek dobrej czarnej, ale niekoniecznie chce wydawać 100 PLN za 250g HAYB się przelewa, LaCava daily bru, coffee plant flow Brownie.
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Piłem różne kawy ale lavacaa oro złota u mnie wygrała.
Z żołądkiem w porządku i ten nieoceniony smak.
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.The older I get, the less I care about your feelings....
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Luwak czy inna, ma być w smaku jaki odpowiada. Luwak to dziwna mieszanina i mi nie bardzo podchodzi. Cenie sobie kawę z Meksyku - Tapachula. Ta mi odpowiada najbardziej. Kupuję bezpośrednio w palarni kawy. Pycha!
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.To jest ta zjedzona i wys...na przez lisa? No to smacznego Pozdrawiam Darek
HK SFP9L, Sabatti Tactical Evo 6,5 Creedmoor + Delta Stryker 5-50x56, Mossberg Maverick 88/20"
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.za takie pieniądze musi smakować
Bób , Honor , Dziczyzna
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.Z przelewówek polecam spróbować "Phin Trung Nguyen" Było: Hatsan 90 --->Daystate X2 -->HW97--> Walther Lg Dominator
Jest: Diana 75 03'82 oraz D54 07'01 + weaver v10
Re: Gdzie i jakie kawy kupujecie, pijecie itd.https://corica.be/fr/
Mieszkam w Brukseli to mam pod bokiem |
|