Pacjent karabinek bocznego zapłonu Kriss Defiance DMK22C
Moderator: Moderatorzy WBP
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Reactions:
- Tematy: 22
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Pacjent karabinek bocznego zapłonu Kriss Defiance DMK22C
Witam serdecznie. Koledzy potrzebna pomoc. Pacjent karabinek bocznego zapłonu Kriss Defiance DMK22C. No niestety iglica pękła. Guns help nie odpowiada, Brownells nie pomoże. Szukam w necie, ale znalazłem tylko w WB na https://magload.co.uk/product/kriss-def ... iring-pin/ ale jak to kupić. Ja słabo z zakupami za granicą. Może ktoś coś doradzi. Czasu trochę mam, bo najbliższe zawody we wrześniu, ale wiecie strzelać się chce. Będę bardzo wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam MIROSŁAW
-
- Reactions:
- Tematy: 127
-
- Reactions:
- Tematy: 2
Re: Pacjent karabinek bocznego zapłonu Kriss Defiance DMK22C
Klikasz Add to basket , potem w symbol koszyka i Checkout . Potem wypisujesz swoje dane i płacisz kartą . I czekasz na przesyłkę ...Mirox pisze: ↑10 lipca 2024, 10:56. Szukam w necie, ale znalazłem tylko w WB na https://magload.co.uk/product/kriss-def ... iring-pin/ ale jak to kupić. Będę bardzo wdzięczny za informacje.

- Dexter
- Reactions:
- Tematy: 9
Potem trzy miesiące kopiesz się z pocztą polską żeby to łaskawie odprawiła bo to import spoza UE i to część broni palnej.
Oszczędź sobie kłopotów i zamów to upsem a nie krajową pocztą, taka rada
. Bo możesz się na wrzesień nie wyrobić jeśli trafi to w łapy naszej, hatfu, pozal się Boże, poczty.
Oszczędź sobie kłopotów i zamów to upsem a nie krajową pocztą, taka rada

W razie potrzeby kontaktu: 790578409 lub FB https://www.facebook.com/Dexterkrak/
-
- Reactions:
Dziękuję za odpowiedzi. No właśnie chcę uniknąć kłopotów z przesyłkami i płatnością za granicę (niestety nie mam nikogo w UK), dlatego liczyłem, że może gdzieś na polskim rynku da się coś ogarnąć. Miałem nadzieję, że ktoś może gdzieś dorabiał u rusznikarza, niestety ten najchudszy element iglicy zaginął i nawet nie ma jak porządnie zwymiarować. No zobaczymy, może jeszcze ktoś coś doradzi.
Pozdrawiam MIROSŁAW
- Dexter
- Reactions:
- Tematy: 9
Mamy 2024 rok a nie 1990 :D. Ani płatność ani wysyłka za granicę nie różnią się od tego samego w Polsce. Byle tylko wyraźnie dogadać się ze sklepem albo, żeby wysłali to UPSem albo, żeby na fakturze opisali to jako obojętne co byle nie "iglica do karabinu". Niech to będzie "sworzeń stalowy" i już.
No, albo szukaj w kraju. Powodzenia
.
No, albo szukaj w kraju. Powodzenia

W razie potrzeby kontaktu: 790578409 lub FB https://www.facebook.com/Dexterkrak/
- muczacz
- Reactions:
- Tematy: 18
pierwszy lepszy ale dobry zegarmistrz który posiada mini tokarkę Ci to dorobiMirox pisze: ↑10 lipca 2024, 10:56 Witam serdecznie. Koledzy potrzebna pomoc. Pacjent karabinek bocznego zapłonu Kriss Defiance DMK22C. No niestety iglica pękła. Guns help nie odpowiada, Brownells nie pomoże. Szukam w necie, ale znalazłem tylko w WB na https://magload.co.uk/product/kriss-def ... iring-pin/ ale jak to kupić. Ja słabo z zakupami za granicą. Może ktoś coś doradzi. Czasu trochę mam, bo najbliższe zawody we wrześniu, ale wiecie strzelać się chce. Będę bardzo wdzięczny za informacje.
Bób , Honor , Dziczyzna
- sql
- Reactions:
- Tematy: 21
- Kontakt:
Kupowałem tam wielokrotnie - bez problemu idzie do Polski.
...jesteśmy niegrzeczne chłopaki, pójdziemy siedzieć do paki...
-
- Reactions:
Dzięki za wszystkie rady. Informacja o tym, że sklep sprawdzony bardzo ważna, dziękuję. Takie nieśmiałe pytanko, czy płatność tylko kartą, czy przelew walutowy wchodzi w grę. No tak wstyd, ale jeszcze nigdy nie płaciłem kartą. Trudno jak się nie da inaczej będzie trzeba się nauczyć.
Pozdrawiam MIROSŁAW
-
- Reactions:
- Tematy: 1
Zamawiałem z Magload akcesoria do mojej konwersji i nie było problemu żadnego z iglicą, bez problemu odprawili, no tylko, że ja już wcześniej kupowałem spoza unii i mieli ode mnie pismo aby bez pierdzielenia się odprawiali przesyłki w moim imieniu do jakiejś tam kwoty.Dexter pisze: ↑10 lipca 2024, 14:38 Potem trzy miesiące kopiesz się z pocztą polską żeby to łaskawie odprawiła bo to import spoza UE i to część broni palnej.
Oszczędź sobie kłopotów i zamów to upsem a nie krajową pocztą, taka rada. Bo możesz się na wrzesień nie wyrobić jeśli trafi to w łapy naszej, hatfu, pozal się Boże, poczty.
W sumie max czekałem 2 tygodnie na przesyłkę z UK.
-
- Reactions:
- Tematy: 1
Do zakupów zagranicznych polecam założyć sobie Revolut i tam dokonywać płatności karami jednorazowymi.Mirox pisze: ↑11 lipca 2024, 14:06 Dzięki za wszystkie rady. Informacja o tym, że sklep sprawdzony bardzo ważna, dziękuję. Takie nieśmiałe pytanko, czy płatność tylko kartą, czy przelew walutowy wchodzi w grę. No tak wstyd, ale jeszcze nigdy nie płaciłem kartą. Trudno jak się nie da inaczej będzie trzeba się nauczyć.
-
- Reactions:
Witam. Koledzy czy ktoś mógłby zwymiarować ten najchudszy odcinek iglicy. Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam MIROSŁAW
-
- Reactions:
Witam serdecznie koledzy. Odświeżam temat ponieważ stała się rzecz, która mnie zaskoczyła ale była bardzo przyjemna. Wyobraźcie sobie że znalazł się kolega o imieniu Marek (prosił o zachowanie anonimowości) który bezinteresownie zdemontował iglicę ze swojego karabinka udał się do rusznikarza dorobił iglice wraz ze sprężynką i wysłał mi pocztą nie oczekując za to żadnego rozliczenia ani nawet zwrotu za przesyłkę. Uznałem że takie koleżeńskie zachowanie nie możesz zostać bez wspomnienia na forum. Oczywiście planuję jakąś formę rewanżu ale rzecz nie w tym, że Marek nie oczekuje zwrotu kosztów, ale w tym, że mu się chciało. Jeszcze raz pragnę podziękować Markowi, no i mam nadzieję, że zdarzy się taka sytuacja, że ja będę mógł komuś też jakoś pomóc wzorując się na Marku.
Pozdrawiam MIROSŁAW
-
- Reactions:
- Tematy: 0
Dobrze wiedzieć, że jest taka opcja, tj. że jest gdzieś rusznikarz, który ma to przerobione (być może zostawił sobie +1 sztukę na wzór) i w razie potrzeby może pomóc innym.
Brawo dla Marka!
Brawo dla Marka!
- Bomb_Squad
- Reactions:
- Tematy: 0
Przecież te iglice są dostępne w Besthunters nawet te nowsze z ostatniej generacji też pasują, tylko nie ma ich na stronie trzeba dzwonić.
Because We do not beg for Freedom, We fight for It ! ! !