Zazdraszczam...
Wiem coś o tym...
|
|
Re: Zdjęcia Broni część 3Moderator: Moderatorzy WBP
Re: Zdjęcia Broni część 3Zazdraszczam... Wiem coś o tym...
Re: Zdjęcia Broni część 3Zarówno FN 545, jak i jego starszy brat FNX-45, coś w sobie mają. Oba są bardzo przyjemne dla oka, moim skromnym zdaniem.
Re: Zdjęcia Broni część 3Piękna niebieska oksyda, Colt 1911 Delta Elite 10mm Auto, co ciekawe produkcji Auto Ordnance - na amerykańskich forach wyczytałem, że robili je bardzo krótko gdzieś w latach 80 i niestety nie prowadzili ewidencji numerów.
Kupiłem jako niekompletny - brakowało wyrzutnika łusek - dosztukowałem z wersji 40S&W. Przypuszczałem, że będzie wymagał skrócenia, ale działa i nie zacina się więc zostawiłem w spokoju. Wymieniłem również sprężynę z podwójnej fabrycznej na pojedynczą z przedłużoną żerdzią. Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Zdjęcia Broni część 3---
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2025, 23:42 przez jarek_74, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Zdjęcia Broni część 3No to czas znowu się pochwalić. Miały być czworaczki, ale jakiś ch .. mi czwarte dzieciątko wyskrobał dziś w nocy przez zakup internetowy. No więc finalnie urodziły się tylko trojaczki, idąc od lewej: KRISS DMK22C kal. 22LR, CZ P-07 SD 9x19mm, JP Enterprises CTR-02 Match Ready Rifle .223
Niestety jakość zdjęć lepsza nie będzie. Pozdr, TZ Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wiatr & Nitro
Re: Zdjęcia Broni część 3"And don't forget. That isn't your Martini you have. It belonged to others before you and will belong to others after you are gone. Look after it, and pass it on with pride. It deserves it." Malcolm Cobb, The Martini Henry Note-book
Re: Zdjęcia Broni część 3Przedwczorajszy nabytek, jeszcze goły
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
CZ Scorpion EVO3 (9x19), Sig Sauer P226 Elite (9X19), Ruger GP-100 (.357 mag), IŻ-35M (.22LR)
Re: Zdjęcia Broni część 3Co myslicie?dalem wczoraj depozyt SR1911RED BARN STREET EDITION
Re: Zdjęcia Broni część 3Właśnie się zastanawiam czy kupić mp 2.0 metal czy sti C2 a tu taka inspiracja "why not both?"
Re: Zdjęcia Broni część 3@up
Mega zadowolony. Posiadanie Staccato niema absolutnie żadnego uzasadnienia ekonomicznego, ale żaden pistolet z którego strzelałem do tej pory nie dawał tyle czystej radochy, a o to przecież chodzi. Mam plan żeby dołożyć do tego malucha przedłużoną lufę z kompensatorem bo jednak nieco skacze. Co do M&P - rewelacja. Długo czekałem na zakup pierwszego S&W, ale wiem że będą kolejne. Czekam na debiut w PL M&P9 Metal Carry Comp
Re: Zdjęcia Broni część 3![]() Mój pierwszy nabytek AR-15 S&W 22lr. Dobra cena, trzeba było brać. Kolor do przełknięcia nawet dla prawdziwego faceta ![]() Pistolet to nabytek sprzed kilku dni. Jest to Ranger RA9 Defence. Nie jest to imprt HoG lecz pierwszy (!) Ranger RA9 Defence jaki się znalazł w Polsce. Jest to informacja potwierdzona przez samych House of Guns właśnie. Czy to dobrze czy źle? Nie wiem. Ot nowy pistolet a już z ciekawą historią.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2025, 11:28 przez Batmanikus, łącznie zmieniany 1 raz.
W wolnych chwilach lubię spędzać czas.
Re: Zdjęcia Broni część 3
Dwa wariaciki zestrojone pod IPSC Standard. Oba G34 generacji trzeciej. Należę do tej grupy, która uważa, że gen3 jest najlepsza. Oba stworzone niemalże jako bliźniaki.
Przyrządy: DTF Analog Sights V2 Spust: OEM z językiem Timney i Ghost Pro, własna robota Iglica: Szkieletowa ZEV Zwalniacz maga: Strike Industries Lejek: Zev Tech Speed Feed Magwell z własnym kodem pocztowym Urządzenie powrotne Eemann Tech z 15lbs sprężyną Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Zdjęcia Broni część 3a u mnie Nornica dostała nowy magazynek , na razie wchodzi 17sz , ale chyba wejdzie 18
Bób , Honor , Dziczyzna
Re: Zdjęcia Broni część 3Przyszedł dzisiaj zamówiony bipod F class. Trzeba będzie wypróbować
Pozdrawiam Darek
HK SFP9L, Sabatti Tactical Evo 6,5 Creedmoor + Delta Stryker 5-50x56, Mossberg Maverick 88/20", AR15 Mossberg MMR PRO 18" |
|