|
Przedłużanie EKBModerator: Moderatorzy CP
Przedłużanie EKBJak wiadomo EKB jest ważne 5 lat. No i mi upłynęło te / to 5 lat.
![]() ![]() ![]()
Re: Przedłużanie EKBTak, i będziesz musiał wyrabiać nowe. I kolejne nowe zdjęcie i kolejne 105 pln, jeżeli nic się nie zmieni. Taki podatek od strzelania
![]() W. Moore .36 Bondini, C. Moore Pedersoli .46 skałka, Colt Army 1860 Pietta, Mortimer .36 Bondini, Alamo Rifle .50 skałka, Walther CPM 1, FWB C60.
Re: Przedłużanie EKBto wystapienie 105 zl - ale to jedno przedluzenie jest gratis ???
Re: Przedłużanie EKBMoje przedłużenie - bezpłatne. A gdzie "pisze" że po 10 latach trzeba występować o EKB "od zera" ?
Re: Przedłużanie EKBPierwsze przedłużenie gratis, już to robiłem.
W. Moore .36 Bondini, C. Moore Pedersoli .46 skałka, Colt Army 1860 Pietta, Mortimer .36 Bondini, Alamo Rifle .50 skałka, Walther CPM 1, FWB C60.
Re: Przedłużanie EKBJest tak, jak pisze Z. Rybka. Na dniach przerabiałem to w WPA B-cz. Przedłużenie ważności karty bezpłatne, po upływie 5 lat wyrabiasz nową EKB z nową opłatą. Dodatkowo, u mnie była jeszcze jedna sprawa - EKB była już od 2 lat nieważna
![]() 666... 6 komór, 6 kul, 6 strzałów...
Re: Przedłużanie EKBprzydatne informacje, dzieki
Re: Przedłużanie EKBA czy ktoś ćwiczył przedłużania / uzyskanie EKB po 2 x 5 lat ?
Re: Przedłużanie EKBTak, jak wyżej napisano - trzeba wnieść opłatę 105
Re: Przedłużanie EKB... no a zdjęcia i … jakieś inne papiery ?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2020, 15:45 przez Railman, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przedłużanie EKBMnie to dopiero za 5 lat czeka, ale z informacji od babki z WPA w Bydgoszczu co mi przedłużała
![]() 666... 6 komór, 6 kul, 6 strzałów...
Re: Przedłużanie EKBWitam ja robiłem przedłużenie ważności EKB ale to było spory czas temu napisałem krótkie pismo o przedłużenie ważności karty.Spakowałem to pismo oraz EKB i wysłałem poleconym do KWP w Radomiu po tygodniu przyszło EKB z wbita pieczątka i to w temacie.Mnie zastanawia co dalej z przedłużeniem bo mam je tylko do 2021 a nowego miejsca w EKB na pieczątke nie ma. Colt Army1860,Police Pony,Confederate,Dragon,Pocket.31,Remington 1858,Pistolet Kentucky,Derringer Philadelphia,karabin Hawken,Kentucky,Pennsylvania,Zouave,wiatrówka Predom-Łucznik KJ187
Re: Przedłużanie EKBserio ? zastanawia Ci co dalej ?
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Przedłużanie EKBWilek doczytałem
![]() Colt Army1860,Police Pony,Confederate,Dragon,Pocket.31,Remington 1858,Pistolet Kentucky,Derringer Philadelphia,karabin Hawken,Kentucky,Pennsylvania,Zouave,wiatrówka Predom-Łucznik KJ187
|
|