Rathiofarm i Bayer płacił ss manom za badania na ludziach w Birkenau i ravensbruck
Eichmann pracował w oddziale mercedesa w Argentynie
ini Boss, Kodak, Siemens, VW, Nestle i wiele innych
http://poszukiwania.pl/fabryki-wykorzys ... zeszy.html
Musielibyście nie jeść, spać na gołej ziemi w lesie, ale uwaga mógł po niej stąpać nazista.
Temat gó....no
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO.
W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem.
Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo.
Regulamin i rozporządzenie
Pozdrawiamy,
Administracja forum
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO.
W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem.
Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo.
Regulamin i rozporządzenie
Pozdrawiamy,
Administracja forum
Ballistol - Nazistol
Moderatorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP, Moderatorzy WBP
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
- Status: Offline
-
Re: Ballistol - Nazistol
Włodek61 pisze: Nie używam Balistolu bo przekonałem się , że nie nadaje się do konserwacji broni. Przekonałem się i to bardzo boleśnie,
Zdradzisz szczegóły? To w końcu preparat, który jest praktycznie synonimem określenia "czyszczenie broni"...
- Młynek
1904 Rejestracja marki BALLISTOL i BALLISTOL-KLEVER - tak dla jasności 

COLT Łódź
22LR, 9X19, 38/357 Magnum, 223Rem, 308Win
22LR, 9X19, 38/357 Magnum, 223Rem, 308Win
- Hoz85
Ja myślę, że Włodek celowo pomija szczegóły.
Wystarczy połączyć drobne detale jego wypowiedzi i już wiem dlaczego wolał przemilczeć temat.
Wyczytał na opakowaniu, że Balistolu można używać do pielęgnacji skóry. Każdy mężczyzna starannie dba o swoją skórzaną lufę. Skoro Balistol dobrze czyści lufy, a napisali na opakowaniu, że skórę też...no to go - psik psik tu, psik psik tam.
No i Włodek - jak to napisał - bardzo boleśnie się przekonał, że Balistol jednak nie będzie jego ulubionym środkiem.
Taka moja dedukcja.

Wystarczy połączyć drobne detale jego wypowiedzi i już wiem dlaczego wolał przemilczeć temat.
Wyczytał na opakowaniu, że Balistolu można używać do pielęgnacji skóry. Każdy mężczyzna starannie dba o swoją skórzaną lufę. Skoro Balistol dobrze czyści lufy, a napisali na opakowaniu, że skórę też...no to go - psik psik tu, psik psik tam.
No i Włodek - jak to napisał - bardzo boleśnie się przekonał, że Balistol jednak nie będzie jego ulubionym środkiem.
Taka moja dedukcja.

Ostatnio zmieniony 2019-07-18, 10:16 przez Hoz85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borek56
- Mumin_
K.B. pisze:Zdarzają się ludzie, którzy nie używają Ballistolu tylko dlatego, że jest on... hitlerowski
Pan Mateusz powinien wybrać się na Górny Śląsk. U nas by się dowiedział, że wszystko z Niemiec jest najlepsze. Jak na niemieckim sznurze rozwiesisz pranie, to sznur możesz zwinąć a pranie jeszcze trzy dni będzie wisiało.
I oraz: https://www.youtube.com/watch?v=MLlJb1HRJpQ
Ostatnio zmieniony 2019-07-18, 11:57 przez Mumin_, łącznie zmieniany 1 raz.
My od lat już gawędzimy o Maryni i to nawet - szczerze mówiąc - nie o całej
-
ravkill pisze:Jak dla mnie, to szczyt mentalnego lewactwa.... Osobiście używam PKB, bo taniej kupiłem zapas na życie...
PKB smierdzi bardziej.... chociaż jak dla mnie, to pachnie magazynem zabawek
P.S. Tacy, pseudopoprawni, pobili kota z mojego awatara, bo był zbyt "hitlerowski"...