Witam,
Zapraszam twórców i posiadaczy przerobionych na PCP, Waltherów LGM / LG210 do przedstawienia w naszej zbiorczej galerii. Jestem bardzo ciekawy ilu nas jest
Również mam smerfa. Lg200 z podniesioną energią na 16j. Karabinek bajka. Czeka go jeszcze operacja wymiany płaszcza na aluminiowy oraz dokupienie małego kartusza aluminiowego.
Link do fotki jeszcze z regulatorem 7j.
http://img82.imageshack.us/my.php?image ... rgech5.jpg
@FunnyB
Rozumiem, że to na lufie to ta folia samoprzylepna do tuningu samochodów?
Czy w płaszcz aluminiowy mocowałeś na jakiś dystansach czy idealnie dobrałeś do lufy i się wsuwa? Kleiłeś coś?
Witam,
Mój klon walthera opisywałem m.in:
tutaji tutaj
@ Jacek - więcej zdjęć w powyższych linkach
@ Irak - na lufę wkleiłem ertalitowe dystanse (dzieki Kuba) między którymi mocno siedza oringi (dzieki Krisbak za pomysł), dzieki temu, płaszcz mozna w każdej chwili zdjąć z lufy.
Płaszcz alu oklejony folią
Pozdrawiam
Jak wrócę do kraju pyknę parę fotek mojego LG 210 i też wkleję, pozdrawiam wszystkich posiadaczy i z ciekawością będę śledził rozwój wątku, ciekawe ilu nas jest, pozdrawiam, M.
P.S. Na razie jest niebieski ale jak z nim skończę będzie czarny :diabel: jak to u mnie :diabelek:.
Ja u siebie nie wymieniałem zbijaka i działa Podobno na hunterowskim jest jeszcze krótszy cykl strzału, jest przecież cięższy. Ale " kop " też wzrasta. Ja wymieniałem tylko obie sprężynki, zbijaka i zaworu, prędkość do osiągnięcia ponad 250 m/s, tylko po co ? Przy mniejszej jest stabilniejszy i zużycie powietrza bardziej cieszy.
pozdrawiam, Cezar