Ja siedziałem do 19 i wyprułem prawie 2 paczki śrutu

W końcu brakło luftu w butli i trza było się zwijać.
Pozdrawiam i do następnego,
Michał.
|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachMiło było wczoraj poznać kolegów po lufie.
Ja siedziałem do 19 i wyprułem prawie 2 paczki śrutu ![]() W końcu brakło luftu w butli i trza było się zwijać. Pozdrawiam i do następnego, Michał. S400 MPR-FT by Kuffel22 + Vortex Diamondback HP 4-16x42
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na Makoszowach
Nam też było miło ![]() Do zobaczenia znowu - jak coś to pisz śmiało w tym wątku - będziemy się umawiać na kolejne wspólne strzelania ![]()
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachJa też dziękuję. Do następnego razu
![]() Marcin
Vortex Crossfire II 4-12x40@S400F
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachJutro sie ktoś wybiera na strzelanko? o której jak coś?
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachJa bym chętnie przyjechał, ale pogoda ma być licha.
Dzisiaj też chciałem się wybrać, ale leje i wieje, więc lipa :/ S400 MPR-FT by Kuffel22 + Vortex Diamondback HP 4-16x42
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachJakby komuś się chciało przyjechać, to zapraszam do mnie postrzelać między 9ta a 12sta do Bytomia, może przy okazji coś z moją hw100 pomoże
![]() Narazie 2 tory na 25m bardzo spartańskie ale nie pada i nie wieje. Ja będe dokumentował niedomagania mojej hw100 na tarczkach i chrono żeby wrzucić do tematu w którym opisuję problem i proszę o pomoc.
Też to przechodziłem z moją HW100 - w końcu musiałem się z nią pożegnać. Niby fajny karabinek, to jednak mocno kontrowersyjny - jak widać nie jesteś odosobniony ze swoimi problemami. Przyszły weekend ma być ciepły i słoneczny - trzeba wykorzystać go maksymalnie. Ja właśnie doposażam swój piwniczny warsztat i zaczynam modyfikację swojego LG300 pod benchrest - osada alutec jest wręcz do tego stworzona ![]()
A to jakaś hala czy co ? ![]() ![]() Hunter Team Śląsk
*-LGM-2 PCP+Burris Timberline ⁴·⁵ˉ¹⁴˟³²-*-FWB-150-* Lepiej głupio zapytać niż coś mądrze ....spartolić ![]()
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na Makoszowachto strych
![]()
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachTen weekend zapowiada sie fajnie - jeżeli pogoda będzie jak przez ostatnie kilka dni, ktoś jedzie w sobote albo niedziele?
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachW niedzielę rano będę
Marcin
Vortex Crossfire II 4-12x40@S400F
Ostatnio zmieniony 2018-11-02, 17:27 przez benekpe, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachTo co nie pisaliscie ze dzisiaj jedziecie?
Tez bym sie chetnie wybral. Jutro ktos jedzie?
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachDzisiaj z Benkiem i Marcinem troszeczkę postrzelaliśmy.
Jutro jak pogoda dopisze, to też wpadnę w okolicach 12-13 ![]() S400 MPR-FT by Kuffel22 + Vortex Diamondback HP 4-16x42
Re: Weekendowe rekreacyjne strzelanie na MakoszowachI jak wybieracie sie? W Bytomiu pogoda srenia ale nie leje. Nie wiem jak tam u Was.
Wróć do „Grupa "Hunter" Śląsk” Kto jest onlineUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości |
|