Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO.
W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem.
Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo.
Regulamin i rozporządzenie
Pozdrawiamy,
Administracja forum
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO.
W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem.
Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo.
Regulamin i rozporządzenie
Pozdrawiamy,
Administracja forum
Pietta colt 1851 navy kal 44
Moderator: Moderatorzy CP
-
- Nowy użytkownik
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
- Status: Offline
Pietta colt 1851 navy kal 44
Witam,mam awarie colta i nie wiem co wymienic zeby było ok,przy naciągnięciu kurka na pierwszy ząbek blokuje mi bęben a nie powinien,broń ma 3 miesiące i wystrzelała moze 30 strzałów,zawsze umyta i smarowana,mógł bym wysłać na gwarancję ale nie chce czekac,moze ktos pomoże... ?
-
- Zarejestrowany użytkownik
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
Re: Pietta colt 1851 navy kal 44
Czasem mechanizm blokuje kawałek kapiszona, który wpadł do środka po wystrzale. Miewałem podobnie w różnych modelach.
-
- Status: Online
obstawiam kurek .....
zobacz czy nie wygląda jak tu: viewtopic.php?f=55&t=183225
zobacz czy nie wygląda jak tu: viewtopic.php?f=55&t=183225
-
- Nowy użytkownik
Raczej napewno to co w linku - czyli kurek. Mialem to samo, ostatnio cos czesto przy nowych piettach.
-
- Status: Online
musisz zmienić lub oszlifować blokadę bębna bo zjedziesz ile kurków chcesz....
-
- Nowy użytkownik
Dziekuje wszystkim za pomoc,zaczynam sie zastanawiac czy to mi przeszkadza?,jest lekki kłopot przy ładowaniu ale...