|
Przywitaj Sie...Moderatorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Przywitaj Sie...Witam serdecznie wszystkich
![]()
Re: Przywitaj Sie...Ja również Was serdecznie witam, ale dlaczego się kryjecie po kątach? Napiszcie, skąd jesteście i z czym, wszystkim będzie łatwiej się z Wami porozumieć w konkretnych sprawach (wiatr, CP, scalone, zawody, spotkania itp), a społeczności lokalne chętnie Was przygarną i we wszystkim pomogą, jeżeli potrzeba, jak ich znam
![]() W. Moore .36 Bondini, C. Moore Pedersoli .46 skałka, Colt Army 1860 Pietta, Mortimer .36 Bondini, Alamo Rifle .50 skałka, Walther CPM 1, FWB C60.
Re: Przywitaj Sie...Cześć wszystkim, w skrócie o mnie, wiek ponad 30 l., zaciekawił mnie temat CP ale i ogólnie o wszystkim po trochu no może oprócz wiatrówek, zobaczymy jak to wszystko się rozwinie, ja z okolic Olkusza w promieniu 10km, ale również Trzebinia jw, ciekawe czy jest ktoś z owych miejscowości, na razie się rozglądam po forum, cześć.
Re: Przywitaj Sie...Witam Wszystkich użytkownikiem broni jestem od 1997 miałem Mag 95, a obecnie HK USP EXPERT.
Re: Przywitaj Sie...Witam Wszystkich użytkownikiem broni jestem od 1997 miałem Mag 95, a obecnie HK USP EXPERT.
Re: Przywitaj Sie...Witam serdecznie wszystkich kolegów! I pozdrawiam!
Re: Przywitaj Sie...Dzień dobry z pomorza
![]() Na forum od 2 lat jako obserwator, dzisiaj jako zarejestrowany użytkownik. Pozdrawiam Kewin
Re: Przywitaj Sie...Witam i pozdrawiam z Małopolski.
Re: Przywitaj Sie...Przywitam się i ja bo jakoś wcześniej nie trafiłem na ten wątek.
Przestroga dla nowych : Jeśli nie wiesz co czynisz to nie przekraczaj bram tego Forum. Odwrotu raczej nie będzie. Jesteś "stracony" ![]() "Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie." ![]()
Ostatnio zmieniony 28 marca 2019, 13:17 przez paratykus, łącznie zmieniany 1 raz.
HW 97K,Haenel 303-8 Super,Zoraki HP-01
"Nie będę celował ręką, gdyż kto celuje ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.Będę celował okiem.Nie będę strzelał ręką, gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.Będę strzelał umysłem"
Re: Przywitaj Sie...Witam wszystkich forumowiczów i administratorów. Jestem z okolic Stolicy, "świeżak w temacie" broni, nie cały rok w stowarzyszeniu strzeleckim. W przyszłości z zamiarem wybudowania prywatnej strzelnicy krytej.
Pozdro dla wszystkich Włodii
Re: Przywitaj Sie...Witam serdecznie wszystkich.
![]()
Re: Przywitaj Sie...Cześć. Zaglądam to od dawna ale dopiero dzisiaj przyszedł czas na rejestrację. Moja styczność ze strzelectwem to przede wszystkim HFT2 ale też trochę sylwetki. Jestem z lubelskiej grupy i z częścią z Was już spotkałem się zapewne na zawodach. I mam nadzieję spotkać się jeszcze nie raz
![]()
Re: Przywitaj Sie...Dzien Dobry
Mam na imię Andrzej. Znajomi wołają Skirzu więc taka ksywa. Od jakiegoś czasu poczytuję forum. Strzelam rejestracyjnie, a tu szukam podpowiedzi, inspiracji... Tak trafił do mnie H90 i lupka Hawke V 4x12 Teraz Cekaus pieści sprzęt czas się ujawnić i przywitać Zatem witam Wszystkich ![]() 4,5 AA S400f Hawke 4-12X40 AO
|
|