Także lepiej nie oglądać lufy z przodu

Ta, którą widać wystarczy

|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum HumorModeratorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP, Moderatorzy WBP
Re: HumorJakby co to przedstawia on Conchitę Wurst w koronkach..
![]() Także lepiej nie oglądać lufy z przodu ![]() Ta, którą widać wystarczy ![]() Ogólnopolska Giełda Wymiany Magazynków Do Broni Kolekcjonerskiej - wpisz czego szukasz lub pomóż innym znaleźć ich trofea.
SKS Ardea || Pomorskie Stowarzyszenie Strzelecko-Kolekcjonerskie "DO BRONI"
Re: Humor
Tzw. Waginosceptyk ![]() - Mamo, dzieci w szkole dokuczają mi, bo według nich pochodzę z mafijnej rodziny. - Nie przejmuj się. Jutro pójdziemy do szkoły i jakoś to załatwimy, ... tak, żeby wyglądało na wypadek ... ![]() Luger P08, AR-15, Toz-18, Iż 27E, Star 28pk, GSG FireFly, TT-33, PM-63 "Rak" z zatrzaskiem magazynka przy kciuku
Re: HumorPrędzej bym uwierzył, że dziewczyny
![]() Ogólnopolska Giełda Wymiany Magazynków Do Broni Kolekcjonerskiej - wpisz czego szukasz lub pomóż innym znaleźć ich trofea.
SKS Ardea || Pomorskie Stowarzyszenie Strzelecko-Kolekcjonerskie "DO BRONI"
Re: HumorMoja dzisiejsza zdobycz z 35m
![]() ![]() Weihrauch HW 100T 4,5mm + Sightron S-Tac 4-20x50 FFP
KalibrGun CRICKET STANDART WB 5,5mm + Vortex Viper PST II 5-25x50 FFP
Re: HumorChodzi Ci o dziurę w środku tarczy, czy ten ślad po trafieniu żuka, koło tabelki?
![]() Luger P08, AR-15, Toz-18, Iż 27E, Star 28pk, GSG FireFly, TT-33, PM-63 "Rak" z zatrzaskiem magazynka przy kciuku
Re: HumorCo to za kaliber
![]() Kolega z HW 100 tak kiedyś na tarczy muchy ubijał. CZ 75 SP-01 Shadow 9x19, Mosin wz. 1891/30, Uskon AS16, Kbk AKM "Jack" 7.62x39
Re: HumorTata siedział przed telewizorem i poprosił mnie, żeby przynieść mu ciepłe kapcie. Poszedłem, ale do głowy wpadł mi diabelski pomysł. Wszedłem do pokoju mojej siostry, gdzie siedziała z przyjaciółką i powiedziałem:
- Tato powiedział, żebym złapał za cycki twoją koleżankę. - Cooo?! Co ty bredzisz?! - Nie wierzysz mi? Krzyknąłem w stronę salonu: - Tatooo! Lewego czy prawego? Tata z pokoju: - Obydwa, synku!
Ostatnio zmieniony 2019-08-14, 00:34 przez JJKILLER, łącznie zmieniany 1 raz.
Luger P08, AR-15, Toz-18, Iż 27E, Star 28pk, GSG FireFly, TT-33, PM-63 "Rak" z zatrzaskiem magazynka przy kciuku
Re: Humor![]() Daystate MK3 + VORTEX Viper PST
---------------------------------------- Nie pytaj, co rząd może zrobić dla ciebie, zapytaj, czy mógłby tego nie robić
Re: HumorFoto gdzieś wcięło...
![]() Plama to pozostałości z muchy a strzelone z: ![]() Mam też HW 100 ale za lekki (choć ulubiony miedziany) śrut na takie odległości. Weihrauch HW 100T 4,5mm + Sightron S-Tac 4-20x50 FFP
KalibrGun CRICKET STANDART WB 5,5mm + Vortex Viper PST II 5-25x50 FFP Kto jest onlineUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika |
|