APair pisze:Bombel86 pisze:No to i ja się pochwalę zdjęciami
Chętnie bym te zdjęcia obejrzał ale ... ich nie widać. Możesz dać linki czy coś?
Dziwna sprawa - u mnie wszystko widać.
Dodałem do posta link do albumu
|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Zdjęcia Broni część 2Moderator: Moderatorzy WBP
Re: Zdjęcia Broni część 2
Dziwna sprawa - u mnie wszystko widać. Dodałem do posta link do albumu
Re: Zdjęcia Broni część 2Bartoszu czytaj co jest pod pierwszym zdjęciem
![]()
Ostatnio zmieniony 2018-09-10, 17:35 przez ROBERTOS-R2, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zdjęcia Broni część 2O, ładny. Prawie? A co "temu misiu"
![]() .22, 223 REM, 308 WIN, 9 x 19, 357 Mag., 45 ACP, gładka 12
Re: Zdjęcia Broni część 2
Wydaje mnie się, że "misu" lepiej by się czuł z oryginalnym bipodem BT46-LW17 PSR zamiast jego chińskiego klona. Jakowoż, po lekkim tuningu bipoda - na razie nie mogę mocno narzekać ![]()
Re: Zdjęcia Broni część 2/ .22 / 7,62x25 / 7,65 / 9 Short / 9 Makarow / 9 Para /
/ .357 Magnum /.44 Magnum / / 5,45x39 /
Re: Zdjęcia Broni część 2Dlatego nie lubię Fotosika, bo się linki wysypują, albo w ogóle nie działają, a już najgorsze co może być to imageshack, link działa kilka dni, a czasem tylko kilka minut i okazuje się że wstawione zdjęcie nie istnieje. Wolę proste pxd.pl gdzie pod zdjęciem są gotowe linki do skopiowania a fotki są latami, i nikt ich nie wywala z nienacka. I żeby nie było że spamuję, po prostu sam używam od wielu lat.
Toz - 18, Iż 27E, Star 28pk, GSG FireFly, PM-63 "Rak" z zatrzaskiem magazynka przy kciuku
Re: Zdjęcia Broni część 2coś pozmieniali i nie da się linkować - jak dla mnie to pożegnanie z fotosikiem
Ostatnio zmieniony 2018-09-15, 08:05 przez coper, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Zdjęcia Broni część 2Ależ da się. Tylko trzeba wybrać opcję pobrania kodu do wstawienia na forum. Proszę przykład.
Ważne - skopiowany kod trzeba po prostu wkleić w treść posta. Nie cudować z wklejaniem jako link do zdjęcia itd, bo później nic nie działa. ![]()
Ostatnio zmieniony 2018-09-15, 13:41 przez fusz, łącznie zmieniany 1 raz.
SG3M, SKS Ardea, a zabawki różne, małe i duże...
Re: Zdjęcia Broni część 2No faktycznie. Patrząc na Twój dotychczasowy poziom to To zdjęcie zkaszaniłeś, a już myślałem że będzie nowa tapeta
![]() Toz - 18, Iż 27E, Star 28pk, GSG FireFly, PM-63 "Rak" z zatrzaskiem magazynka przy kciuku
|
|