Było bardzo fajnie - jak zwykle

Gratulację dla zwycięzców.

Michał fajny masz ten karabinek.

Po latach jednak przekonałeś się, że KBKS tez jest fajny.
Mam nadzieję, że więcej osób do Was dołączy

Do zobaczenia za miesiąc.
Wyniki + ranking
|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoDzięki za dzisiejszy dzień.
Było bardzo fajnie - jak zwykle ![]() Gratulację dla zwycięzców. ![]() Michał fajny masz ten karabinek. ![]() Po latach jednak przekonałeś się, że KBKS tez jest fajny. Mam nadzieję, że więcej osób do Was dołączy ![]() Do zobaczenia za miesiąc. Wyniki + ranking Pozdrawiam
Tomek :-) Steyr LG110 mega full tuning by tommylee (nic już tam nie ma z oryginału) ![]() app.php/rules
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoBełchatów pozdrawia już z domu
![]() Rywalizacja w kbks jest na prawdę mocna, w pierwszej serii to bęcki zebrałem nawet ze swojego kbks-u z ręki Rafała ![]() Michała kbks to będzie chyba czarny koń tej rywalizacji, jak dla mnie to on już jest "cud miód i orzeszki", ale zapewne Michał będzie szukał św Graala na co ma 30 dni ![]() Pozdrowienia dla kolegów po lufie i oczywiście dla Organizatorów. Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
nie pozwala nam się cieszyć tym co posiadamy.
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylko
Są szanse.... ![]() Dziękujemy i do zobaczenia ![]() AIR BENCHREST
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoDzięki za fajne zawody.... pozdrawiam wszystkich serdecznie do następnego
![]()
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoJa również dziękuję organizatorom. Gratulacje dla zwycięzców i pozdrowienia dla zwyciężonych
![]()
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoFajne zawody i super jedzonko podziękowania dla wszystkich chłopaków
AA EV2 T36 AB
LG300xt leupold competition 40x45 kropka AB
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoPozdrawiam
Tomek :-) Steyr LG110 mega full tuning by tommylee (nic już tam nie ma z oryginału) ![]() app.php/rules
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoRozpisałem grupy
Proszę o ewentualne uwagi do środy. Pozdrawiam
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoStanowiska rozlosowane
Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoMam pytanie, co znaczy klasa broni "testowa"?
Mam zabrać 223 REM? ![]() Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
nie pozwala nam się cieszyć tym co posiadamy.
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoMariusz testowa oznacza wyzerowanie broni pod OPEN.
Ps. Remka przywieź, raz bym sobie huknął :-)
Ostatnio zmieniony 2017-06-21, 07:09 przez tommylee, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoA ja zawsze testowałem (zerowałem) w ramach własnego czasu....., niezależnie w jakiej kategorii, niezależnie czy miałem karabin własny czy klubowy. Szkoda, że nikt nie powiedział że można sobie zrobić dodatkowe zerowania. Tez bym potrenował przed właściwym startem.
Różne takie co dają radość
![]()
Re: Dyskusja dotycząca zawodów Air Benchrest i nie tylkoSeweryn tak po prawdzie nie można.
Inaczej zamiast zawodów będziemy organizować zerowanie broni. ![]() Zaczynam się zastanawiać czy nie przeznaczyć 30minut przed zawodami na tą czynność. Np.: od 08:30 do 9:00 i następnym razem tak zrobię. Pozdrawiam
Tomek :-) Steyr LG110 mega full tuning by tommylee (nic już tam nie ma z oryginału) ![]() app.php/rules Kto jest onlineUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości |
|