Ale będę w Złotym Stoku za kilka dni i mnie nosi, że nawet sobie nie kupie wystrzałowej pamiątki

|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Wątek CP w LGSTModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Wątek CP w LGSTNie to że bym płakał, że nie mam z czego strzelać, zawsze 1kg mam w zapasie
![]() Ale będę w Złotym Stoku za kilka dni i mnie nosi, że nawet sobie nie kupie wystrzałowej pamiątki ![]() Grzeczność ze spluwą jest lepsza od samej grzeczności. Al Capone
Porażkę odnosi ten , kto próbuje ... Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson
Re: Wątek CP w LGSTMariusz chyba zgubiłem jedna część od colta przy czyszczeniu. Jak naciągam to nie mam pozycji środkowej do obracania bębna tylko muszę do końca naciągnąć
CZ 75 SP-01 Shadow 9x19, Mosin wz. 1891/30, Uskon AS16, Kbk AKM "Jack" 7.62x39
Re: Wątek CP w LGSTciężko zgubić, chyba, że mocno rozkręcałeś
![]() może coś wpadło i blokuje ... nie wiem jaką colt ma budowę Grzeczność ze spluwą jest lepsza od samej grzeczności. Al Capone
Porażkę odnosi ten , kto próbuje ... Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson
Re: Wątek CP w LGSTMariusz, jak formalnie załatwić sobie możliwość postrzelania na Gwardii z CP? Raz interesuje mnie wypad 1 raz w miesiącu. Częściej nie dam raczej rady.
HW 90k, Benjaminek Marauder, SS 10x42 MQ, DOT FFP, BURRIS TIMBERLINE
Re: Wątek CP w LGSTZabieraj gocw piątek i strzelaj. W piątek formalnie są drzwi otwarte.
Grzeczność ze spluwą jest lepsza od samej grzeczności. Al Capone
Re: Wątek CP w LGST
No jak tak, i dotyczy to również CP. to będę wietrzył graty w piątek. HW 90k, Benjaminek Marauder, SS 10x42 MQ, DOT FFP, BURRIS TIMBERLINE
Re: Wątek CP w LGSTOd CP się zaczęło ...
Formalnie mi też to grozi. Ale Żona czuwa, "zwiększone" koszty nie przejdą. Poza tym, akurat mój rewolwer strzela lepiej, niż cokolwiek innego, strzelającego, co dotychczas przewineło mi się w rękach... HW 90k, Benjaminek Marauder, SS 10x42 MQ, DOT FFP, BURRIS TIMBERLINE
Re: Wątek CP w LGSTOjtam, ojtam, nic samo nie strzela! Za wszystkie pudła odpowiada element łączący broń z podłożem
![]() vivere militare est
Re: Wątek CP w LGSTZabiorę mojego colta to sprawdzimy
Ale ja tam jestem akurat marudny. Pewne zabawki, po prostu w moich rękach nie strzelają, za to inne strzelają pięknie. Jak już się jakiś rokujący egzemplarz znajdzie, to się trzeba z nim zżyć ![]() P.S. Wiem, że można "wyćwiczyć" i strzelać akceptowalnie z "byle czego". Ale to nie to, ma być "fun" i pełna zgodność strzeladła ze strzelającym.
Ostatnio zmieniony 2016-03-21, 21:59 przez ravkill, łącznie zmieniany 1 raz.
HW 90k, Benjaminek Marauder, SS 10x42 MQ, DOT FFP, BURRIS TIMBERLINE
Re: Wątek CP w LGSTMój znajomy namawia mnie abym sobie kupił właśnie Colta i dopisał się do ich CP-Grupy...
L G S T
...jak rzeka niesie ze sobą wiele emocji, jak ziemia sól naszej matki, słowiańska dusza i wielkie serce czuje, bo ona we mnie Wróć do „Lubuska Grupa Strzelectwa Terenowego” Kto jest onlineUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość |
|