Mam numery katalogowe poszukiwanych części i nie wiem... co dalej

|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Action Sport GamesModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
Action Sport GamesCzy ktoś z Szanownych Forumowiczów posiada wiedzę, gdzie i w jaki sposób można zakupić części zamienne do pistoletów - wiatrówek Firmy ASG?
Mam numery katalogowe poszukiwanych części i nie wiem... co dalej ![]() Wszystko krótkie co ma CO2 i 4,5 mm
![]()
Re: Action Sport GamesBędzie problem. ASG tylko daje markę. Sprzęt pochodzi od różnych producentów.
FX Crown. 25
FX Verminator. 22
Re: Action Sport GamesZapukaj do militaria.pl
Mają serwis A.S.G. i w ofercie sprzedaży, też zestawy naprawcze. https://www.militaria.pl/action_sport_g ... p72851.xml
Ostatnio zmieniony 2018-08-08, 19:58 przez telli, łącznie zmieniany 2 razy.
Twinmaster competitor/Walther PPS+laser/CZ-75D compact+laser/ Sti Duty One/CZ200S+magazynek+dłuższy kartusz+pompka PCP Webley[FX].
Re: Action Sport GamesdrLecter i telli dzięki za podpowiedzi
![]() Pozdrawiam ![]() Wszystko krótkie co ma CO2 i 4,5 mm
![]() |
|