Tabela pod LINKIEM
Frekwencja w sierpniu nie dopisała, mam nadzieje ze będzie nas więcej we wrześniu, jeszcze trochę czasu jest

|
Drodzy Użytkownicy,
Od dnia 25 maja 2018 r. wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, określane jako RODO. W związku z tym poniżej regulaminu forum zostały zamieszczone wytyczne związane z tym rozporządzeniem. Bardzo proszę poświęcić chwilkę i wczytać się w te przepisy, nie jest tego dużo. Regulamin i rozporządzenie Pozdrawiamy, Administracja forum Internetowa Liga Silhouette 2018Moderatorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderator silhouette
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Uzupełnione wyniki z sierpnia i wrześniowe od SG3M
Tabela pod LINKIEM Frekwencja w sierpniu nie dopisała, mam nadzieje ze będzie nas więcej we wrześniu, jeszcze trochę czasu jest ![]()
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Moje środowe zmagania za wrzesień...zmagania raczej z wiatrem niż z figurkami zwłaszcza przy karabinie, dodatkowo po 2 dobach spędzonych w pracy...
Wiało momentami bardzo silnie i jednak wysoki wzrost nie pomaga w takiej sytuacji ![]() Na szczycie "wieżowca" przy porywach były konkretne odchylenia od pionu ! ![]() Pistolet: 16 + 15 = 31pkt Karabin 15 +11 = 26pkt WKFT
kilka strzeladełek CO2, HW40, Morini CM 162MI, LP50, Kandar P10, LG210 by Cin91, LG110
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam.
Moje wczorajsze, ligowe strzelanie za wrzesień: pistolet: 12 + 16 = 28 Pozdrawiam. LG 110 + B.Timberline / Hammerli 480 k + otwarte :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Wrzesień mamy za sobą, wyniki pod LINKIEM
jako że niektórzy już maja więcej niż 8 startów, w tabeli suma jest już z uwzględnieniem tylko 8 najlepszych startów ![]() Jeszcze raz, powodzenia w październiku ![]()
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam.
Pogoda w sobotę pięknie dopisała, więc skoro już wrześniową edycję ligi mamy za sobą, to otwieram kolejkę zgłoszeń do ligi październikowej ![]() Pistolet październik: 15 +15 = 30 https://drive.google.com/folderview?id= ... qIGpJArks2 Pozdrawiam. LG 110 + B.Timberline / Hammerli 480 k + otwarte :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018moje dzisiejsze strzelanie za październik:
karabin 16 + 13 = 29 pkt pistolet 14 + 14 = 28 pkt WKFT
kilka strzeladełek CO2, HW40, Morini CM 162MI, LP50, Kandar P10, LG210 by Cin91, LG110
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Trójmiasto strzeliło w niedzielę
![]() Mój wynik: Karabin: 15+16 = 31 Pistolet: 9+10 = 19
Ostatnio zmieniony 2018-10-24, 20:02 przez =Ola=, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018moje dzisiejsze strzelanie za listopad:
karabin: 14 + 13 = 27pkt pistolet: 14 + 15 = 29pkt WKFT
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Chwila czasu i brak deszczu zmotywowały mnie do strzelenia ligi za listopad
![]() Wyniki PISTOLET: 15 + 13 = 28 https://drive.google.com/folderview?id= ... uLHmomkPyp Pozdrawiam ! LG 110 + B.Timberline / Hammerli 480 k + otwarte :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam szanowne grono sylwetkowiczów
![]() Mam prośbo-pytanie - czy mógłbym od stycznia dołączyć się do Waszych rozgrywek? Gdzie znajdę jakieś regulaminowe wytyczne? Nie liczę na sukcesy, ale będzie to motywacją do poprawy stojaka... a i już czuję emocje ![]()
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Regulamin masz w pierwszym poście tego wątku. Witaj na pokładzie
![]()
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Spinner, Serdecznie dziękuję!
Będę miał pewno kilka technicznych pytań, ale to później, po skompletowaniu wymaganego sprzętu. Dlatego uśmiechnę się do Ciebie - na priva.
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Pewnie wiesz, ale przypomnę, w zawodach sylwetkowych wolno kręcić nastawami przyborów celowniczych w trakcie trwania konkurencji. Zarówno, otwartymi jak i zamkniętymi, lunetami i kolimatorami.