Postanowiłem że i ja przyłączę się do zabawy. Niestety styczeń mi uciekł ale luty udało się dzisiaj na szybko strzelić. A że pogoda wiosenna delikatny wiatrem i temp -9

Tak więc moje wypociny
Karabin 12+14=26
Pozdrawiam.
|
Internetowa Liga Silhouette 2018Moderatorzy: Moderatorzy wiatrówkowi, Moderator silhouette
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam wszystkich.
Postanowiłem że i ja przyłączę się do zabawy. Niestety styczeń mi uciekł ale luty udało się dzisiaj na szybko strzelić. A że pogoda wiosenna delikatny wiatrem i temp -9 ![]() Tak więc moje wypociny Karabin 12+14=26 Pozdrawiam. Walther+DOT
Diana 27
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Chyba jeszcze paluchy nie odmarzły i poszło dwa razy.
Ostatnio zmieniony 2018-02-27, 16:49 przez Maniek, łącznie zmieniany 1 raz.
Walther+DOT
Diana 27
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Przesylam wynik Łysego za luty.
W relacji dodal, że wiatr niezbyt sprzyjajacy oraz temperatura -9 dala sie odczuć Karabin 15 +16 = 31
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam.
Luty się kończy, więc wypadałoby się podzielić swoim "rewelacyjnym" wynikiem jaki udało mi się "wykręcić" w strzelaniu do ligi z pistoletu w tym miesiącu... W pierwszej serii wykazałem się wyjątkową empatią i współczuciem wobec "opierzonej" części zwierzyńca, co poskutkowało pozostawieniem na belkach trzech kur i wszystkich indyków... No i po wyniku... ![]() ![]() Reasumując: liga za luty z pistoletu: 10 + 14 = 24 Pozdrawiam. S400 + mDOT / Hammerli 480 k + otwarte :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Dzisiaj Trójmiasto strzelało ligę, ładny słoneczny dzień z lekkim wiaterkiem, słupek rtęci wskazywał 1,5'C
![]() Tutaj TABELKA z wynikami.
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Karabinek - marzec
17 + 16 = 33 Dzięki karabinkowi HW 100 strzelanie znowu stało się przyjemnością, mimo podeszłego wieku :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Dziś w Poznaniu +12C słońce i lekki wiaterek, więc żal było by nie postrzelać.
Karabin za marzec 13+14 = 27pkt pozdrawiam art. ![]()
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Hej.
Moje marcowe strzelanie do ILS to ciekawe doświadczenie. ![]() Tym razem zacząłem bez rozgrzewki jaką jest kilkanaście strzałów do celów HFT. Toteż przy pierwszej serii było mi "niewygodnie". Jakoś nie mogłem dobrze złożyć się do strzału ale o dziwo poszło mi całkiem dobrze choć męczyłem się mocno. Wynik to 17 punktów ,a na belkach zostały pierwsze dwa kurczaki i pierwszy indyk. Zadowolony ustawiłem wszystko na nowo i po króciutkim odpoczynku zacząłem drugą serię. Ułożenie karabinka, postawa, wszystko wygodnie i bezproblemowo. -Pach,pach,pach,pach,pach pierzaste oberwały! No milordzie! jak mawiał Artkor. ![]() ![]() -Bach,bach,bach,bach,bach i prosiaki do rzeźni na schabowe pomaszerowały. No milordzie!!! ![]() -Wziuu,bum,bum,bum,wziuu - indyki to wredne cholery, dwa umknęły przed ołowianym pociskiem. No tak, razem 13, zostało 5 muflonów, wcześniej zdjąłem komplet to teraz ze cztery to spokojnie spadnie. -Wziuu,wziuuu,wziuuuu,wziuuuuuu ![]() ![]() Co się stało - nie mam pojęcia. Wynik drugiej serii - 14 pkt Wynik w karabinie za marzec 17 + 14 = 31 (3,5,4,5) (5,5,3,1) Pozdrawiam z placu zabaw Mirek
Ostatnio zmieniony 2018-03-30, 12:14 przez Krauser, łącznie zmieniany 1 raz.
![]() They always come around.
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Fajnie czyta się takie wpisy jw
![]() pozdrawiam ![]()
Pogoda piękna: słoneczko świeci, tylko lekki wiaterek, więc doskonałe warunki by strzelić ligę za marzec (no i czas już najwyższy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale do rzeczy: liga za marzec, pistolet: 14 + 14 = 28 Tak to wyglądało: https://drive.google.com/folderview?id= ... I947Pus2QZ Pogoda piękna to i strzelało się pięknie ! A trafiało... różnie ![]() Pozdrawiam ! S400 + mDOT / Hammerli 480 k + otwarte :-)
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018udało mi się w końcu chwilę czasu znaleźć dzisiaj i zdążyłem przed deszczem (ostatnie muflony już spadały w deszczu):
wynik karabin marzec: 13 + 13 kilka strzeladełek CO2, HW40, Morini CM 162MI, LP50, Kandar P10, LG210 by Cin91, LG110
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Witam jak na razie nie mam szczęścia do strzelania. Albo człowiek nie ma czasu ,a jak ma to nie ma pogody, a jak miesiąc minie na wyczekiwaniu idealnej pogody miesiąc się kończy i trzeba strzelać w warunkach jakie są.
Tak więc moje dzisiejsze wypociny. Karabin 13+14=27 Pozdrawiam. Walther+DOT
Diana 27
Re: Internetowa Liga Silhouette 2018Jeszcze dorzucę z lekkim opóźnieniem wynik Łysego. Karabin 13+19=32
Ostatnio zmieniony 2018-04-04, 11:41 przez Photomaker, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczorajsza (niedzielna) piękna pogoda skutecznie sprowokowała do próby zmierzenia się z sylwetkami w tym miesiącu. Podaję więc wynik mojego strzelania z pistoletu w ramach ligi sylwetkowej w kwietniu: 14 + 12 = 26 https://drive.google.com/folderview?id= ... CHNQ8gZsLY Pozdrawiam ! S400 + mDOT / Hammerli 480 k + otwarte :-)